Wysija hírlevél rendszer

Sziasztok!

Tökéletesen meglennék elégedve a címben említett plugin-al viszont,

http://wordpress.org/extend/plugins/wysija-newsletters/

ha kiküldtem a hírlevelet nem magyarul jelenik meg a fejléce és a lábléce se. Ezen tudna nekem valaki segíteni? PO fájlt nem találtam így azt nem tudom szerkeszteni, csak mo fájlok vannak.

Ha valakinek van ötlete kérem jelezze.

Köszi.

'Farkas wrote:

http://weblogtoolsco...o-and-po-files/

Windows változathoz ezt hogy kell használni? :)

Nem is igazán értem amit leír sajnos..., nem lehet valami egyszerűbben? pl. valami sablon módosítása stb.

Az ötlet annyi volt, hogy megnéztem a bővítmény oldalát, ahol ott van, hogy mennyinyelvre van lefordítva, és hol található a nyelvi fájl… :frowning:

A bővítmény fordító-csapatának vezetője vicsabi, 6 nappal ezelőtt frissítette a legújabb, 2.1-es verzió nyelvi fájlját:

[attachment=2152:wysija-newsletters-hu_HU-v21.zip]

Köszönjük szépen a munkát!

[Nem mellesleg: a bővítmény fájljai között ott van a .pot fájl, és a magyar nyelvi .mo fájl is.]

Átírtam a .pot fájlban a szöveget amit szeretnék, de ugyanúgy angolul jelenik meg. Amit linkeltél azt hova másoljam be, mert ugye csak mo fájlok vannak. Ha pedig a po fájlt elakarom menteni két hibát dob ki és csak úgy adja meg a mo fájlt (ha azt felmásolom akkor is angol marad).

Ne írjál át semmit ezek ahogyan Győző írta, a magyar nyelvi fájlok. Másold be a plugiba, ahol a többi nyelvi fájl van.

Felmásoltam a többi mo fájl közé (egy darab po fájlt se találtam ott) a languages könyvtárba. Így sem jó…

Nem ismerem azt a plugint, most, hogy a helyén van a nyelvi fájl, nincs valahol az adminjában egy nyelvválasztó.

Ha nem ismered, nem is tudod, hogy mit kellene csinálni…

Ha lenne, már kiválasztottam volna…

Több weblapon, több pluginom van, ezek egy-kaptafára mennek. Ha nem oldódik meg, holnap felteszem … és megnézem.

Magyarul jelenik ez meg mindenhol, kivéve ott nem, ahol jelezted is:

• fejrész tetején a böngészőbe történő megjelenítés, és

• lábrész alján a leiratkozás, és a leiratkozás kezelése

Lehetséges, hogy a használt sablonnál lehet valami gond (mármint a hírlevél sablonnál). A fordításba belenéztem, meg javítottam is egy-két dolgot; az a 2 hiba, ami benne van, nem befolyásolja a használhatóságot.

Írni kellene a supportnak, vagy a fordítónak, hogy ez a bosszantó hibácska van előfordulva. :slight_smile:

Igen működésben nem befojásol semmit, de egy olyan felhasználó aki a magyar nyelvet érti csak, az ha leszeretne iratkozni a hírlevélről soha az életbe nem találja meg a leiratkozás “szöveget”, ezért szerettem volna segítséget kérni.

De köszönöm Győző.

A mai reggel (most néztem) van frissítés hozzá, amit telepítettem és már meg is javult a problémám, tökéletesen magyar az a két kis mondatocska is. :slight_smile:

Mert a hiba nem a fordításban volt, hanem a bővítmény fájlban. :slight_smile:

Még egy kérdésem volna ezzel a bővítménnyel, az megoldható-e, hogy ha valaki feliratkozik a hírlevélre és van létrehozva külön-külön csoport, hogy ki hova kerüljön, akkor az a feliratkozásnál kitudja választani, hogy melyik csoportba akar tartozni.?

Megtaláltam közben a beállítási lehetőséget a widget panelon.

Hali!

Tud valaki arra megoldást, hogy ha nem helyes email címet adok meg, akkor magyarul írja ki nekem, hogy nem helyes? Nem találok értelmes megoldást a neten rá…

Köszi előre is!

sziasztok, nekem is wysijaval kapcsolatos kerdesem volna. lehet h nagyon alap. bocs. a kerdes az h ha van egy masik weboldalam- nevezzuk weboldal 1-nek, (ami nem wordpress), akkor oda valahogy be lehet-e integralni azt, hogy vki feliratkozzon a wordpress alapu oldal (weboldal 2) wysija altal kezelt newsletterere. elore is koszi