Sziasztok!
Tökéletesen meglennék elégedve a címben említett plugin-al viszont,
http://wordpress.org/extend/plugins/wysija-newsletters/
ha kiküldtem a hírlevelet nem magyarul jelenik meg a fejléce és a lábléce se. Ezen tudna nekem valaki segíteni? PO fájlt nem találtam így azt nem tudom szerkeszteni, csak mo fájlok vannak.
Ha valakinek van ötlete kérem jelezze.
Köszi.
Windows változathoz ezt hogy kell használni? :)
Nem is igazán értem amit leír sajnos..., nem lehet valami egyszerűbben? pl. valami sablon módosítása stb.
Az ötlet annyi volt, hogy megnéztem a bővítmény oldalát, ahol ott van, hogy mennyinyelvre van lefordítva, és hol található a nyelvi fájl… 
A bővítmény fordító-csapatának vezetője vicsabi, 6 nappal ezelőtt frissítette a legújabb, 2.1-es verzió nyelvi fájlját:
[attachment=2152:wysija-newsletters-hu_HU-v21.zip]
Köszönjük szépen a munkát!
[Nem mellesleg: a bővítmény fájljai között ott van a .pot fájl, és a magyar nyelvi .mo fájl is.]
Ãtírtam a .pot fájlban a szöveget amit szeretnék, de ugyanúgy angolul jelenik meg. Amit linkeltél azt hova másoljam be, mert ugye csak mo fájlok vannak. Ha pedig a po fájlt elakarom menteni két hibát dob ki és csak úgy adja meg a mo fájlt (ha azt felmásolom akkor is angol marad).
Ne írjál át semmit ezek ahogyan Győző írta, a magyar nyelvi fájlok. Másold be a plugiba, ahol a többi nyelvi fájl van.
Felmásoltam a többi mo fájl közé (egy darab po fájlt se találtam ott) a languages könyvtárba. Ãgy sem jó…
Nem ismerem azt a plugint, most, hogy a helyén van a nyelvi fájl, nincs valahol az adminjában egy nyelvválasztó.
Ha nem ismered, nem is tudod, hogy mit kellene csinálni…
Ha lenne, már kiválasztottam volna…
Több weblapon, több pluginom van, ezek egy-kaptafára mennek. Ha nem oldódik meg, holnap felteszem … és megnézem.
Magyarul jelenik ez meg mindenhol, kivéve ott nem, ahol jelezted is:
- fejrész tetején a böngészőbe történő megjelenítés, és
- lábrész alján a leiratkozás, és a leiratkozás kezelése
Lehetséges, hogy a használt sablonnál lehet valami gond (mármint a hírlevél sablonnál). A fordításba belenéztem, meg javítottam is egy-két dolgot; az a 2 hiba, ami benne van, nem befolyásolja a használhatóságot.
Ãrni kellene a supportnak, vagy a fordítónak, hogy ez a bosszantó hibácska van előfordulva.
Igen működésben nem befojásol semmit, de egy olyan felhasználó aki a magyar nyelvet érti csak, az ha leszeretne iratkozni a hírlevélről soha az életbe nem találja meg a leiratkozás “szöveget”, ezért szerettem volna segítséget kérni.
De köszönöm Győző.
A mai reggel (most néztem) van frissítés hozzá, amit telepítettem és már meg is javult a problémám, tökéletesen magyar az a két kis mondatocska is. 
Mert a hiba nem a fordításban volt, hanem a bővítmény fájlban. 
Még egy kérdésem volna ezzel a bővítménnyel, az megoldható-e, hogy ha valaki feliratkozik a hírlevélre és van létrehozva külön-külön csoport, hogy ki hova kerüljön, akkor az a feliratkozásnál kitudja választani, hogy melyik csoportba akar tartozni.?
Megtaláltam közben a beállítási lehetőséget a widget panelon.
Hali!
Tud valaki arra megoldást, hogy ha nem helyes email címet adok meg, akkor magyarul írja ki nekem, hogy nem helyes? Nem találok értelmes megoldást a neten rá…
Köszi előre is!
sziasztok, nekem is wysijaval kapcsolatos kerdesem volna. lehet h nagyon alap. bocs. a kerdes az h ha van egy masik weboldalam- nevezzuk weboldal 1-nek, (ami nem wordpress), akkor oda valahogy be lehet-e integralni azt, hogy vki feliratkozzon a wordpress alapu oldal (weboldal 2) wysija altal kezelt newsletterere. elore is koszi