wysig szövegszerkesztő de csak a fele van meg?

Ámbátor szerintem logikus amit csinál (=minek megnézni, amit már elolvastál a főoldalon…?) - ha tudsz angolul, akkor itt van:

http://codex.wordpress.org/Customizing_the_Read_More#Link_Jumps_to_More_or_Top_of_Page

Sziasztok!Van két wordpress oldal amin ügyködöm. Ugyanaz a verzió lett feltelepítve ugyanarra a szerverre, csak két domain alá, és az egyiknél a wysig szövegszerkesztő tökéletes, a másiknál hiányzik a fele. Pontosabban az alsó sor, ami a formázást és a többi dolgot tartalmazza, aminek ott kellene lennie.Ilyenkor mi van?

már volt róla szó, keress a fórumban!!!

Olyant találtam, ahol pluginnel oldották meg a problémát, de én szeretném, ha plugin nélkül tökéletesen működne… tudtok segíteni? Hacsak annyival is, hogy melyik fórumban találom meg - ha ezt írták és nem a plugint.

Az alsó sor akkor szok kibontakozni, ha a felsőn rákatt az utolsóra (vagy valami ilyesmi, mert én soha nem használom, de így mesélik…)

Na jó, teljesen amatőrök nem nyomkodják még a gombokat sem végig… bakker. :)))Köszönöm szépen!


'Ashen wrote:

Na jó' date=' teljesen amatőrök nem nyomkodják még a gombokat sem végig...[/quote']

Sajnos. Ha rajtam múlna, addig senki nem kérdezhetne marhaságokat, amíg kötelezően végig nem kattintgatta az összes gombot, menüpontot, almenüt az adminban ;)


Ám a világ nem tökéletes...

Igen, igazad van teljesen. :slight_smile:Még egy kérdés, nem nyitnék külön topicot hozzá… Van ez a “more” gomb. Amikor berakom és a user ráklikkel, elviszi a teljes cikkhez, de nem az oldal tetejéhez, hanem lejjebb dobja, valószínűleg ahol a cikkben elhelyezkedik a gomb. Hol lehet megbuherálni, hogy a lap tetejénél nyissa meg a cikket? Melyik file-ban keresgéljek?Köszönöm a válsazt előre is.

Köszönöm szépen, működik. :slight_smile: