Sziasztok!
A wrap melyik fileban van definiálva? A sablon css-ében nem leltem.
A kínom az, hogy a szolgáltatások…stb alatt ott az a szürkés csík ami nem igazán kéne oda.
Web developer szerint az a wrap-hoz tartozó…valami.
A WPML-t tettem be, hogy legyen valami dropdown menü féleség…a menü ott is van, de alatta a szürke csík nem kéne.
http://newreal.hu/wrap.jpg itten tekinthető meg amin kínlódok.
szentem lentebb kene keresgelned a strukturaban, mert az igen csak a wrap-on belul lesz
es amugyis firebug-ot hasznalj erre, az jobb es a css modositasokat is ki tudod probalni on the fly
'Török wrote on '2009-09-14:
szentem lentebb kene keresgelned a strukturaban, mert az igen csak a wrap-on belul lesz
es amugyis firebug-ot hasznalj erre, az jobb es a css modositasokat is ki tudod probalni on the fly
:) Köszi!
Amúgy a menüt így tettem be
Code:
<!--
<li >
<a href="/">Rólunk
-->
<a href="" id="feed">Feliratkozás
ő a menü itt... a header.php be tettem...jó helyen van? Ha máshova tettem, nem volt utána túl szép látvány.
biztos jo, teljes forras, vagy mukodo oldal hiján ennel tobbet nem tok mondani…, bar valszeg a kikommentelt resz helyere kene, nem veletlenul navigation a div neve ddd;
'Török wrote on '2009-09-14:
biztos jo, teljes forras, vagy mukodo oldal hiján ennel tobbet nem tok mondani..., bar valszeg a kikommentelt resz helyere kene, nem veletlenul navigation a div neve ddd;
:) Megoldva..a plugin css-ét kellett picit átírni.
Figyelj egy picit kérlek, hogy hová nyitod a témádat. Ãgy egyszerűbb másoknak a navigáció.
'Patai wrote on '2009-09-14:
Figyelj egy picit kérlek, hogy hová nyitod a témádat. Ãgy egyszerűbb másoknak a navigáció.
Ok, térítő bá, bocsánat. :(
Csak mondom, nem kell bocsánatot kérni, nem a lábamra léptél
roliika82!
De még egy valami… Minden hozzászólásodnál beidézed az előtted lévő válaszát. Légyszíves, szokjál le Te is a felesleges idézgetésről! Köszönjük szépen!