Wptouch 404-es hiba

Sziasztok!

Ma feltelepítettem a wptouch plugint, ami a mobilkészülékeknél egy optimalizált sablont jelenít meg. A főoldalnál azonban 404-es hibát jelez. Ha beállítom, hogy egy adott page-t jelenítsen meg, akkor minden működik. Nekem viszont szükséges lenne, hogy a főoldal jelenjen meg a legutóbbi bejegyzésekkel. Találtam egy leírást amiben a core-functions.php-ban kéne kiegészíteni a kódot, viszont nekem hiányzik ez a bizonyos sor.Tudna valaki segíteni?

Előre is köszönöm!

Tudomásom szerint a wptouch eléggé bugos, egyik ismerősöm sokat tornázott vele, de nem is teljesen jó. Egy régebbi verziót pofozott fel annyira, hogy megy valamelyest, de idegbajt kap, ha mondom neki, hogy frissítsen.A magam részéről ezt ajánlom figyelmedbe: http://alexking.org/blog/2009/06/24/wordpress-mobile-edition-3-1Nem csak az iPhone-t, hanem a főbb mobilokat szépen veszi (beleértve az Androidot is).

Köszönöm a tippet! Átláthatóság és külső alapján a wptouch nekem szimpatikusabb. Futok még vele pár kört, aztán ha nem adja magát feldobom ezt :slight_smile: Azért ha menet közben valakinek lenne ötlete a fent említett hibára kérem ossza meg velünk!