WP3 telepítés!

Sziasztok,Életemben először használok(tam) WP-t, elolvastam hogy kell telepíteni stb…

De valahogy nem müködik.

Olvasgattam itt a fórumot és megpróbáltam megoldani, de sehogy se ment.

A lényeg, hogy atw-s oldalra akartam kipróbálni elöször és feltelepittem sikeres, bár nem müködik utána.Telepitési üzenet: Már telepítve van!Úgy tűnik, a WordPress már telepítve van. Új telepítéshez először törölni kell a táblákat a régi adatbázisból.Rámegyek, hogy Bejelentkezés, de semmi…Kidob egy odlalt, és ezt irja : Whoops! That didn’t go well.

Nem tudom mi lehet a gond, megnéztem NOtepad+±al és PSpad-al is, minden tökéletesen van beállitva.

De mágse akar müködni.Kérlek segítsetek nekem, nagyon fontos lenne!

Előre is köszönöm

Töröld le az egészet. Azután menj az adatbázisaidhoz és töröld mindegyik táblát, ami összefügg a WordPress előző telepítés(ei)vel. Ha csak a WP van a tárhelyeden, akkor törölj minden táblát.

Az adatbáziskezelőben hozz létre egy új táblát (lehetőleg valami teljesen egyedi néven, amilyen még nem volt). Ezután írd be az adatokat a wp-config.php-ba és csinálj vele egy szűz telepítést.Magyarul: purgáld a tárhelyet és az adatbázist és kezdd el újra. :slight_smile:

Nemtudom, annyit szenvdtem már vele…4 xer telepitettem ujra és sehogy se volt jó, inkább megpróbálok valamelyik más táhely szolgáltatást!


'sANtiaGo' wrote on '2010-09-02:

4 xer telepitettem ujra
Valószínűleg ez a gondja. Mármint hogy megpróbáltad felüliratni a telepítővel azokat a táblákat, amik már léteztek.

'psztrnk' wrote on '2010-09-02:
Valószínűleg ez a gondja. Mármint hogy megpróbáltad felüliratni a telepítővel azokat a táblákat, amik már léteztek.Letöröltem elötte mindent! ultraweben se müködik....be se hozza a telepítőt :) Kicsit vicces!!!

Ultrweben ezt irja nekem ki a telepitési linkre : Fatal error: Allowed memory size of 10485760 bytes exhausted (tried to allocate 4096 bytes) in /mnt/ultraweb/m/mi/miokpr/wp-includes/pomo/streams.php on line 139

kereső > Allowed memory size

Mindeközben olvasgass itt is: http://forum.word-press.hu/forum/58-ingyenes-szolgaltatok/(És kérlek, ne idézz minden hozzászólásodban, mert az adminok letépik a füled. :slight_smile: )

Közel álltam a fültépéshez, de olyan kedvesen előztél meg, hogy csak a fejét fogom szedni… :slight_smile:Szerencse, hogy nincs internetem, csak ritkán férek hozzá, mert azonnal töröltem volna ezt a topikot. Milyen cím ez? Kinek fontos? Mi fontos? Teljesen egoista cím és semmitmondó.Jó lenne, ha psztrnk tanácsát megfogadnád, és sürgősen újra telepítenél. Merthogy hamarosan le is zárom ezt a témát: atw-re és egyéb tárhelyre telepítésre van már fórumtéma, tessék rákeresni.