Tud valaki ajánlani egy jó fórummotort, ami teljesen együttműködik a wp2.5-el? (és lehet benne feltölteni képeket a hozzászólásokhoz)
Azaz aki a honlapra regisztrál, az egyúttal regisztrálódik a fórumra is.
Aki belép a honlapra, vagy a fórumra, az egyúttal a másikba is belép (nem kell külön mindkettőbe)
(No meg persze ennek minden vonzata… Akit törlök honlapon, az fórumon is törlődik, de ez gondolom egyértelmű…)
Eddig punBB-vel próbálkozgattunk, de sajnos eléggé gyenge szegényke még, bár eddi ez működött eddig legjobban a honlappal, CSAK: a wp frissítás után az új wp2.5-el nem akar együttműködni…
(Meg úgy egyébként is eléggé csúnyácska és kezdetleges…)
Kipróbáltad már, vagy valaki wp2.5-el is? Mert ez vagyon írva a WP-United-nél:
- phpBB3 version in development
Tán a legegyszerűbb a http://bbpress.org - ugyanaz a csapat csinálja, mint a WP-t
(ezen fut az angol fórum: http://wordpress.org/support)
2.3-assal probaltam, azzal ment. kicsit hegeszteni kelett de ment.
az itt futó fórum milyen alapú? mi a neve?
ti magyarosítottátok, vagy van hozzá esetleg magyarosítás?
Van magyar fordítás hozzá igen, ez a PunBB.
Bocsi, talán a PunBB nem tartozik szorosan a WP-hez, de az egész napom elment a problémára és nincs egy épkézláb magyar fórum a PunBB-ről.
Feltelepítettem sikeresen a PunBB-t egy WP oldalamra, majd a magyar fordítást, de nem működött, ilyesmiket írt ki vagy 20 sorban, hogy “Notice: Undefined index: lang_identifier in” meg alá még egy csomó hibaüzenetet, pedig átírtam Hungarian-ra az admin felületen is. Ezután ott az admin felületen “beragadt” a Hungarian, és most nem tudok belépni az admin felületre visszaállítani angolra, vagy rendbe hozni sem tudom, az egész szétesett. Újra feltöltésre sem változik semmi.
Itt látható a probléma: freehelp.hu / forum.index.php, hatalmas a zűr
(már törölve, javítás folyamatban!)
Hogy írhatom vissza az admin felületen English-re?
És mit csesztem el ennyire a magyarításkor?
Köszi előre is!
Hali!
A linket elrontottad… freehelp/forum/index.php de az nemkell ellég a site/forum.
Megoldási javaslat: angol file-okkal írd felül a magyarokat majd állítsd át az eredetire és hasonlítgasd össze a fileok tartalmát…
Helo,
ja, a linket direket írtam úgy, nem akartam, hogy tényleges link legyen belőle
Sajna az átírás nem hozott eredményt.
Viszont sikerült konzultálnom a PunBB support managerrel, azt mondta, hogy valószínű azért van a hiba, mert a PunBB 1.3-ra tettem a Hungarian pack 1.2-t (pedig az oldalon azt írja, jó a Hungarian 1.2 a PunBB 1.3-ra is…), úgyhogy jobb, ha törlöm a file-okat, meg az adatbázist, és kezdem újra. A PunBB 1.2-t javasolta feltenni.
Nem tudja valaki, itt a word-press.hu-n is az 1.2 verzió van fent + a PunBB hivatalos oldalán letölthető magyarítás?
Én a Simple:Press Forumot most elégeltem meg. Valami nagy galiba történt ott, mert egy csomó jogosultsági problémát írt ki egy idő után, ráadásul hiába mentettem ki az adatbázisát, komplett újratelepítéskor nem tudtam visszarakni a táblákat, mindig hibaüzenet jött elő. A WP-Forum nem engedett hozzászólást semmihez, csak topik létrehozást, most a bbPress-t állítgatom. Elég jónak tűnik, össze is hoztam a WP felhasználókat a bbPress-szel (igaz, mindenki moderátor jogot kapott valahogy, ezt kézzel egyenként átállítottam normál felhasználóra), de egy kicsit zavaró bökkenő maradt. Vicces, hogy ha bejelentkezek WP-be, akkor a bbPress fórumon nem vagyok bejelentkezve automatikusan. Ha emiatt bejelentkezek a bbPress-be, a WP-ből kijelentkezek. Egyszerre nem lehetek a két helyen. Hogy lehetne azt megcsinálni, hogy egy bejelentkezéssel lehessen hozzászólni a bejegyzésekhez a honlapon és a topikokhoz a fórumban? A bbPressbe felraktam a pluginek közé a WordPress Integration 0.7-es változatát, hátha az segít. De nem