WP125 a reklámhely-kezelő

Kb. 3 hete elérhető Matt Harzewski hirdetés/reklám-kezelő bővítményének - melynek neve WP125 -az 1.1.5-ös verziója a WordPress oldalain.A bővítmény (plugin) a wp 2.3-as verziójától használható sikerrel a 125 x 125-ös méretű reklámhelyek menedzselésére.Rendkívül egyszerű a kezelése, még nekem is sikerült öt percen belül üzembe helyezni és megjeleníteni. :slight_smile:Néhány szóban arról, hogy mit is tud ez a bővítmény:Alapértelmezésben 1 vagy 2 oszlopban megjeleníti a kívánt hirdetést (az oszlopok számát te határozod meg)A megjelenítéshez gyakorlatilag elég tudni, hogy kattintásra hova száguldjon a kereső (link cím), és hol van a megjelenítendő kép a neten (kép-link cím).Elég megadni, hogy mikor jár le a hirdetés megjelenítése, a többit automatikusan kezeli (a hirdetés lejáratkor inaktívvá teszi a hirdetést, és helyére egy saját oldalad hirdetési felületét hirdető reklámot tesz).Lejárt idejű hirdetésről e-mail értesítést küld neked.A reklám megjelenítési helyét magad határozod meg a sloton belül: vagy fix helyre, ahova teszed, vagy véletlenszerűen jelenik megMegjeleníthető widgetként, de akár a sablonban egyedi, tetszőleges helyen, vagy helyeken is.Lehetőség van egyedi CSS használatára is, ahogyan tetszik…A bővítmény innen tölthető le.

thnx


your video plugin-t nem találtál


amit ugyanúgy használhatnék a Videographer témánál mint a WP You Tube plugint?:):)

http://www.zoomstart.com/videographer-wordpress-theme/

http://www.yv.hu/

Nekem annyi problémám van vele, hogy ha alá teszek egy widgetet akkor az nem alatta jelenik meg hanem jobbról mellette, és így szétesik az oldal. Csak ha alá teszek valamit akkor viselkedik így, egyébként Thx.

hat ha lenne link akkor konnyebb lenne, de szentem a float nincs torolvetegyel be egy ures divet utana clear both style-al kb igy:
Végül is megoldja a problémát, de nem teljesen, mert ha kiveszem a float:left panacsot, akkor nem lehet két sorosnak használni, csak egyben. Köszi a segítséget…

Ugyanebből a verzióból olyan nem létezik amely nem csak a 125x125-ös hírdetéseket lenne képes kezelni? Gondolok a szabványos méretek teljes skáláját lefedő hasonló kiegészítőre.

De. Létezik. :slight_smile:http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=advertisinghttp://www.google.hu/search?q=advertising+plugin+wp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-aÚgy hirtelen, a keresődbe írva, ennyi jön elő finomítás nélkül. Lehet választani! :wink: