Sziasztok!
Egy olyan bővítményre lenne szükségem, amivel el tudok zárni bizonyos oldalakat (pl.: Blog) a nem regisztrált felhasználók elől!
Ez lenne az alap követelmény.
Nagyon tudnék örülni egy következő funkciójú bővítménynek.: A blog menübe belépve láthatóak a cikkek részletei, mindenki számára ám, amikor a NEM REGISZTRÃLT felhasználó rákattintana a továbblépéshez, tovább olvasáshoz akkor kérné a felhasználó nevet, jelszót és feltüntetné a regisztrációs lehetőséget! —értelem szerűen csak regisztrál tagok tudják elolvasni a teljes cikket—
Elég fontos lenne egy ilyen bővítmény, esetleg amennyiben csak fizetős megoldás létezik (kezdő felhasználó is könnyedén beállíthatja,kezelheti) azt is szívesen venném, de elsősorban az ingyenes megoldások érdekelnek!
A legújabb WP-t használom!
Egy kis elakadás!
Felraktam a wp-members bővítményt találtam hozzá egy oktató videót is (http://www.youtube.com/watch?v=GUDVEQdoIKg), de sajnos elakadtam ugyanis amikor a comment.php-be beilleszt valami kódot, nah azt már nem tudom milyen kódot tesz bele?!
2. Problémám hogy amikor átírja egyedire az linket nálam sajnos vlami miatt nem írja át valami.com/members-area/ -ra :S
Sikerült megtalálnom a kódot a comment.php-hez!
Megoldottam a közvetlen linket is nagy nehezen, de sajnos még a továbbiakban is látható a nem regisztrált látogatók számára a “védett” menü :S!
Tovább próbálkozom :D!
Nem adtam fel és láss csodát sikerült
!
Egy utolsó kérdésem még lenne
beállítottam, csupán arra nem jöttem rá, hogy lehet azt beállítani hogy a regisztrált tagot egy admin-nak jóvá keljen hagynia a tényleges belépéshez?!
Köszönöm szépen ! 
[off]
@Csirke: Az ilyen tartalmú hozzászólások helyett légy oly kedves a bejegyzések jobb oldalán található “Köszi” gomb-ot megnyomni!
[/off]
Jó későn mert ki is ment a fejemből meg minden…
de itt a fentebb elmített kód!
Ha a Hozzászólások megnézését is regisztrációhoz akarod kötni, akkor a sablonod comments.php fájljába illeszd be ezt a kódot:
post_password =
wpmem_generatePassword(); } ?>
post_password =wpmem_generatePassword(); } ?>post_password =
wpmem_generatePassword(); } ?>
post_password =wpmem_generatePassword(); } ?>