Sziasztok ezt a hibaüzenetet kaptam újratelepítés után.
Hol kell törölni a régi adatbázis táblákat?
Php my adminból törölni kell a táblákat. A szolgáltatód biztos elküldte ahhoz a hozzáférést.
hol találom a php my admint? azt se tudom
CPanel, Control Center, phpMyAdmin, vagy hasonlók közül az egyik. A tárhely-szolgáltatódtól megkaptad ezeket az adatokat, és a kapcsolódási adatokat.
Amikor telepíteni kezdtél, akkor ezeket az adatokat egyszer már előbányásztad valahonnan, nem?
Sziasztok,
Frissítettem 4.6-ra, és egy Warning üzenettel is bővült a telepítés:
Warning: htmlspecialchars(): charset `iso-8859-2’ not supported, assuming utf-8 in /USER/tmnovkamara/tmnovenyorvos_hu/www/wp-admin/includes/template.php on line 1003
A vezérlőpultban, és az oldalak, bejegyzések szerkesztésénél jelentkezik. Az oldal funkcionálisan működik, de zavaró a figyelmeztetés.
A PhpMyAdmin szerint a MySQL karakterkészlet: UTF-8 Unicode (utf8).
Ötlete, megoldása van valakinek? Előre is köszönöm.
Alapsablon használatánál is így van? A Graphene sablont 2016. januárban frissítették legutóbb.
Igen, kipróbáltam a Twenty Sixteen-t, a Twenty Fiveteen-t és a Twenty Fourteen-t is.
Kapcsold ki az Akismet kivételével az összes bővítményt, és így próbáld ki az alapsablonnal.
Megtörtént, de a helyzet változatlan.
Töltsd le a http://hu.wordpress.org oldalról a wp 4.6 verzióját. Csomagold ki a számítógéped egyik könyvtárába.
FTP-n keresztül a wp-config.php fájl és a wp-content könyvtár kivételével törölj le mindent, majd könyvtáranként és végül az összes maradék fájlt töltsd fel az előbb kibontott könyvtárból (ne izgulj, az adatok az adatbázisban laknak, semmi adatod nem tűnik el).
A wp-content/themes könyvtárbaól a twenty-sixteen és a használt sablon kivételével (a nem használt sablonokat) töröld ki, és tedd ezt a plugins könyvtárban lévő, nem használt bővíítményekkel is.
A használt bővítményeket töltsd le (a legfrissebb verziókat), majd a sablonok analógiájára (egyesével) törlés és feltöltés.
Ezt követően a közvetlen hivatkozást (permalink) állítsd át a Vezérlőpultnál valamire, majd vissza, amire szeretnéd, aztán kifelé az adminból. Aztán vissza, belépsz, és próba.
Végigcsináltam, de így sincs változás…