Sziasztok az alábbi kérdésem lenne.
A wp blogot, ha újra telepítem kompletten (wp-admin, wp-content,wp-includes mappákat és a fájlokat)az adott adatbázisra akkor az adatbázisban levő eddigi blog témakörök és hozzászólások megmaradnak?
Adatbázishoz nem értek ezért kérdezek esetleg butaságot.
Az, hogy újra felmásolod a fenti említett 3 könyvtár tartalmát, miért lenne újratelepítés?
Köszi a válaszod DjZoNe, akkor rosszul fogalmaztam.
Akkor ha ezt csinálom megmarad az adatbázisban az addigi adat vagy elveszik?
Nem maradnak meg, felülíródnak, ha azonos tábla előtagot (prefix) használsz.
Nem véletlenül, hogy az sql táblákat (az adatbázist) illik elmenteni, mert szinte mindent ott tárol a wp (is).
Ha a fájlokat újra felteszed, de meghagyod a wp-configod, akkor az adatbázisban nem változik semmi.
Ugyanis, ha talált a telepítő működő wp-configot, akkor az oldal működni fog normálisan.
Ha nincs wp-config.php a gyökérben, akkor elindul a telepítő, amiben ha ugyanazokat az adatokat adod meg mint korábban, akkor jelzi, hogy úgy tűnik már vannak ilyen táblák és le fogja állítani a telepítést.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
Eddig nem volt időm vele foglalkozni, ma próbálgattam.
Annyi még a gond, hogy bármit teszek fel a blogra semmit nem talál. A tárhely jön be amikor az aktuális blog bejegyzésre kattintok. Lehet, hogy mégis megsérült az adatbázis.
Sziasztok! Sajnos teljesen kezdő vagyok, ezért elnézést mindenkitől!
A segítség a következőben kellene:
Sikeresen feltelepítettem a WP-t. A telepítés során volt a configurációs fájlban egy lehetőség, mely szerint több blogot is telepíthetünk egy adatbázisba. Ezt szeretném megcsinálni, de nem tudom biztosan, hogyan kell? Arra gondolok, hogy egy másik előtaggal, de az egész WP-t ismét fel kell töltenem a public-html könyvtárba!Jól gondolom? Illetve ha így van, hogyan fogom “megtalálni”?
Örülnék, ha segítene valaki.
Előre is köszönöm!
Üdv: K. Laci
Attól függ mit szeretnél.
Két teljesen különálló oldalt, vagy két oldalt,
egy kóddal, közös bővítménnyekkel?
Sziasztok!
Most ott tartok, hogy a szolgáltató visszaállította a szervert. HURRÃ!
Újra feltelepítettem a wordpresst. Konfiguráltam is, minden oké.
De nem tudok belépni, http://domeinnevem.com/wp/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fvedeko.com%2Fwp-admin%2F&reauth=1 ezt írja ki.
Ott rontottam el, hogy a wordpress cím és a honlap cím nem volt ugyanaz az előző bakiban.
De én mivel mindent letöröltem jónak kéne lennie. És mégsem.
Hogy csináljam meg? Megjegyezte volna? De hát újracsináltam mindent?
Kérlek segítsetek, mert ha ez megvan már minden oké lesz.
Köszönöm