WP Theme install hiba

Hiába másolom be az adott könyvtárba a letöltött és kicsomagolt wp theme-t, nem jelenik meg a theme választó oldalon. Biztos én éretettem félre valamit, de én azt tudom, hoyg csak simán be kell másolni a kicsomagolt anyagot. Még se történik semmi.

“Másolás” alatt azt érted, ugye, hogy felteszed FTP-vel a szerverre a wp-content/themes/ könyvtár alá, minden theme-t a saját könyvtárába?

Ó nekem is volt már ilyen problémám. Próbáld meg, hogy feltöltesz egy témát (könyvtár+fájlok), majd utána alkalmazod. Azután törlöd a könyvtárból a fájlokat és felmásolod a sajátodat.

Nekem azért is rinyált egyszer, hogy nem style.css volt a fájl, hanem default.css, pedig én ezt a fájlt hívtam meg a témában.

Nem értettem én se ezeket a dolgokat. De lehet, hogy én voltam h*lye. :smiley:


'samato wrote:

rinyált egyszer' date=' hogy nem style.css volt a fájl, hanem default.css, pedig én ezt a fájlt hívtam meg a témában.[/quote']


Az teljesen mindegy, hogy te mit hívsz meg... mert azok az adatok, amiket az admin felületben látsz egy theme-ről (elnevezés, szerző stb.) azok mind a style.css nevű fájlban kell legyenek! Úgyhogy hiába okoskodsz te más fájlnevekkel - a program (WP) azt várja, hogy a theme-re vonatkozó információ mindig a theme könyvtár style.css c. fájljában legyen.


Ha a theme könyvtárban nincs minimum egy index.php és egy style.css file... akkor nem fog működni.

Köszi!

Akkor itt volt a bibi!

Pedig úgy kell csinálni…))))egyébként hali Papi!!