[font=arial,helvetica,sans-serif:29zsijg4]Sziasztok![/font:29zsijg4]
[font=arial, helvetica, sans-serif:29zsijg4]Ott kezdem, hogy valamikor elszállt az USB-n tárolt XAMPP mappám. Kicsit dühös is voltam.[/font:29zsijg4]
[font=arial, helvetica, sans-serif:29zsijg4]Gondoltam egy merészet és eldöntöttem, hogy nem kell semmiféle keret, én biza egyenesben is fel tudom rakni az Apche-t, meg a barátait (PHP+MySql+phpMyAdmin). Nekigyürkőztem, oszt fent volt. Nagyon örültem is, mert a feltelepített wp simán működött elsőre. Igen ám, de valamiért nem bírtam magammal és pár kísérletezés után azt vettem észre, hogy valami elromlott. A kísérletezésem tárgya egyébként az volt (ha nem is kapcsolódik szorosan a témához), hogy szerettem volna megoldani az átjárhatóságot otthoni gép + céges gép + USB között = egy fejlesztés. De nem sikerült (valószínűleg marad a cégesen a színtiszta Apache, az USB-n meg valami keretben (talán wampserver) a kompozíció). Na mindegy.[/font:29zsijg4]
[font=arial, helvetica, sans-serif:29zsijg4]Lényeg, hogy most úgy néz ki, újra működik minden, de hogy ne tudjak örülni, két zavar sajnos megmaradt. Két bővítménynél ugyanis hibaüzenetet kapok. És ez sajnos zavaró. Már csak azért is, mert mi van ha később más bővítménnyel így járok?[/font:29zsijg4]
[font=arial, helvetica, sans-serif:29zsijg4]1.[/font:29zsijg4][font=arial, helvetica, sans-serif:29zsijg4]Bővítmény: One Quick Post[/font:29zsijg4]
Hiba:
Eredmény: A bővítmény letiltódik, meg a fenti csúnya üzenet az adminisztrációs felületen. Ja és egy másik fura üzenet is:
. És ha ez számít, ez az utóbi piros keretben, az előbbi, meg sárga keretben látható.
[font=arial,helvetica,sans-serif:29zsijg4]2. Bővítmény: bbPress[/font:29zsijg4]
Hiba:
Eredmény: Itt is végzetes hiba. És a fenti szöveg a kész honlap felső részén is látszódik.
Nézegettem én mindkét esetben a jelzett sorszámot (92 és 84). Rákerestem a hibaüzenetekre (google), de nem lettem okosabb. Az is érdekes, hogy előtte mindkét bővítmény simán működött.
A kérdésem, hogy szerintetek hol érdemes a hibákat nyomoznom. PHP talán?
Rendszer adatok:
windows 7 64
Apache 2.2.22
PHP 5.4.3
MySql 5.5.24
phpMyAdmin 3.5.1
Minden ötletet köszönök:
z