WP telepítés HELP !

a feedek tényleg nem fonak menni az extrán, de a szövegszerk. probléma egy pluginnal megoldható. ide nézz be: http://word-press.hu/forum/viewtopic.php?pid=488#p488

feltettem a fizetett tárhelyszolgáltatónkhoz a WP-t, de állandóan adatbázishibákat küldözgetett, ilyen meg olyan táblákat nem tud létrehozni, a support meg nagyon körülményes, azt feltételezi, hogy értek a programozáshoz, sql-hez, és php-hez.egyikhez sem értek, pont ezért szerettem volna feltenni a WP-t mert elég felhasználóbarátnak tűnt.ezért aztán regisztráltam egy tárhelyet az extra.hu nál, ahol szépen fel is ment a wp, létrejöttek a táblák, adatbázis stb, csak éppen :


  • a WP admin nyitó oldáról hiányoznak a Friss hírek,
  • a Szerkesztőből hiányzik a teljes vizuális menüsor (nekem igen nyüglődéses, ha egy kép beillesztéséhez hosszú kódokat kell begépelni, ahelyett, hogy beirnám a fotó nevét vagy kiválasztanám a már feltöltöttek közül)
  • és bár enged feltölteni fotókat is, nem tudom beilleszteni az aktuális bejegyzésbe    A supportja valóban kiváló, azonnal válaszolnak, de a telepítendő programokkal nyilvánvalóan ők sem foglalkoznak. naív módon azt feltételeztem, hogy egy sima alap telepítés nem okozhat gondot…de mégis. tele lett a tököm az egésszel,    nincs valaki, aki megszánna és bekonfigurálna nekem egy müködöképes wp-t ott az extrán ?
  • Friss hírek nem is fog menni extrán, mert az feedből jön.
  • Vizuális szerkesztővel másoknak is van gondja. Javaslom a 2.0.8-as wp-t, abban jó lesz.

Sziasztok!Én is előállnék egy problémával…sajnos.Már egy párszor telepítettem, mind otthonra, mind ingyenes szolgáltatóhoz, de most olyan probléma akadt, amit nem tok megoldani. Angolul kezdi el telepíteni és angolul is marad az egész, pedig a configban hu_HU van írva. Ezt hogy lehet javítani?Előre is köszi a segítséges választ :wink:üdv:jjames