Wp supercache

Sziasztok!Tegnap óta a WP supercache nem működik rendesen. Nem nyúltam hozzá a mappák jogosultságaihoz, szóval nem tudom mi lehet a probléma.


 1. probléma: új post csak bejelentkezett felhasználóknak jelenik meg

  2.

  Error: Your cache directory (/home//wp-content/cache/) or /home/*/wp-content need to be writable for this plugin to work. Double-check it.  Cannot continue… fix previous problems and retry.  Mind a két mappának 755 CHMODE-t adtam anno. Mi lehet a gond? Nem volt semmiféle változás. Spamet töröltettem Aksimettel és táblát javítottam WP cleanfix-el (mint mindig)  Előre is köszönöm

777

Bocsánat, elfelejtettem mondani hogy természetesen próbáltam ezt is. Mind a két mappát 777-re állítottam ideiglenesen.

Sziasztok!Amióta tárhelyszolgáltatómnál elolvastam néháyn leírást, hogyan lehetne kicsit optimalizálni a WP-t illetve gyorsítani rajta, eltűntek az internal server error hibaüzeneteim - bár igaz, ehhez az is kellett, hogy a 30 dolláros témámat lecseréljem egy igyenesre (hosszú történet) :huh:Nekem a WP Super cachre esett a választásom.viszont egy pici problémám lenne vele:Amikor bemegyek adminba, ezt írja:

Quote:

WP Super Cache is not properly configured to work with Simple:Press. Please visit your WP Super Cache Settings Page and in the Accepted Filenames & Rejected URIs Section for the pages not to be cached input field, add the following string:

/forum/

Then, please clear your WP Super Cache to remove any cached Simple:Press pages.elárulná valaki, hogy az 'accepted........' részt hol érhetném el, mert a settingsben nekem nincs, legalábbis nem találom, pedig már vagy 20x kerestem :)

Üdv mindenkinek!Egy olyan kérdésem lenne, amire már évek óta nem találok választ sehol, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy adott egy saját dinamikusan működő php kód és azt szeretném, hogy a wp super cache azt tekintse kivételnek, ergo ne cachelje. Ismer erre valaki bármilyen használható megoldást? :slight_smile:Üdv

A bővítmény oldalán van válasz a kérdésedre.https://wordpress.org/plugins/wp-super-cache/faq/A “How do I make certain parts of the page stay dynamic?” rész lesz a segítségedre.