Tegnap óta a WP supercache nem működik rendesen. Nem nyúltam hozzá a mappák jogosultságaihoz, szóval nem tudom mi lehet a probléma.
probléma: új post csak bejelentkezett felhasználóknak jelenik meg
2.
Error: Your cache directory (/home//wp-content/cache/) or /home/*/wp-content need to be writable for this plugin to work. Double-check it.
Cannot continue… fix previous problems and retry.
Mind a két mappának 755 CHMODE-t adtam anno. Mi lehet a gond? Nem volt semmiféle változás. Spamet töröltettem Aksimettel és táblát javítottam WP cleanfix-el (mint mindig)
Amióta tárhelyszolgáltatómnál elolvastam néháyn leírást, hogyan lehetne kicsit optimalizálni a WP-t illetve gyorsítani rajta, eltűntek az internal server error hibaüzeneteim - bár igaz, ehhez az is kellett, hogy a 30 dolláros témámat lecseréljem egy igyenesre (hosszú történet) :huh:
Nekem a WP Super cachre esett a választásom.
viszont egy pici problémám lenne vele:
Amikor bemegyek adminba, ezt írja:
Quote:
WP Super Cache is not properly configured to work with Simple:Press. Please visit your WP Super Cache Settings Page and in the Accepted Filenames & Rejected URIs Section for the pages not to be cached input field, add the following string:
/forum/
Then, please clear your WP Super Cache to remove any cached Simple:Press pages.
elárulná valaki, hogy az 'accepted........' részt hol érhetném el, mert a settingsben nekem nincs, legalábbis nem találom, pedig már vagy 20x kerestem :)
Egy olyan kérdésem lenne, amire már évek óta nem találok választ sehol, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy adott egy saját dinamikusan működő php kód és azt szeretném, hogy a wp super cache azt tekintse kivételnek, ergo ne cachelje. Ismer erre valaki bármilyen használható megoldást?