Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a fordításába?Esetleg valakinek nincs hozzá egy kéznél!Mintha Pica használt volna annak idelyén valami hasonló?
Köszi, ez jól jött!
1 bibi van még benne, amit nem találok, A 10 legnépszerűbb cikknél a zárójelben még ez van: (5 out of 5).
Nagyon szuper köszi!Az lenne még a kérdésem,hogy azok a linkek amikre a stat mutat hogyan hozhatóak elő?
örülök, hogy örömet szereztem.
(5 out of 5) - ha jól emlékszem, akkor a A 10 legnépszerűbb cikk-nél van, de ezt mintha lefordítottam volna. Majd ellenőrzöm.
A linkekre pedig csak rá kell kattintani…
Ezt át kell írni a te internetcímedre: www.yoursite.com!
De úgy látom, hogy azok a szövegek is angolul jelennek meg, amikor rámutatsz egy linkre. Ha javítottam szólok.
és hol?
Az adminfelületen: Beállítások/Statisztika
Ui: hamarosan ezt is lefordítom, lehet, hogy még ma. Nézzétek meg majd a jppress-oldalon, kiírom.
Már az új, teljesen magyar változat tölthető le!
Köszi!
Hello!
Extran van hostolva a blogom és valamiért errorral elszáll a WP stats, amikor megadom az Api-t, mi lehet a gond?
“Error from last API Key attempt:
Your blog was unable to connect to WordPress.com. Please ask your host for help. (transport error - could not open socket: )”
THX a választ!
A hibaüzenetet továbbitsd bátran a hostodnak…
Köszi!
Megtörtént: Extra nem engedélyezi.
Kipróbálnám én is ezt a WP Stat-ot, de még nem küldték az API kulcsot, pedig már egy napja regisztráltam… Fogják majd küldeni valaha? o_O