WP site site gyorsitasa cache hasznalataval

szinte minden ellenorzes lassunak talalja a site ot,

ezert javasolnak cache hasznlatot,

probaltam nehanyat mint WP-superchace, W3 Totral cache, WP Fastest cahce

de egyiken sem lett hatasa, sot kb. eszre sem vetek az ellenorzo programok,

(gogglespeed, woorank)

van valakinek tapasztalata ezzel?

Az, hogy plugin mennyire képes még gyorsítani egy honlapon, sok mindentől függ. Ha a képek nincsenek optimalizálva, túl sok DNS lookup van, sok http, sql lekérés van, stb., akkor ne várj csodát.

koszi Andi, na jo nem a csodat varom, csak azt hogy rendes ido alatt betoltodjon…

ez most 10-25sec kozott van es az nagyonon lassunak tunik meg szemmel is.

http:/spectrafold.com/quadrus

szoval kepek jpeg formatumban tomoritve, ahol 300X300 vagy 150X150 pixec a WP mdeia megcsinalta a kicsit belole,

nem tudom ezen mit tudok meg tomoriten? hol olvashatok errrol?

ami szemmel lathatoan lassu, az a par CTA ami ugy tudom java script el van megvalositva (nem vagyok programozo guru)

errol latom h bejon az oldal es kb. azonnal latszik, de utana meg porog a homokora es majd hosszu masodpercek mulva

meglatom a gombot amit java bol renderelt, nagyon gyenge ez igy…

szinten panaszkodik az tesztelo hogy in line style/CSS ek vannak benne, es java script…

es hat hogy lassu a szerver maga is (magyar szolgaltato)

udv,

/B

“A hiba az Ön készülékében van.”

Az oldal nem olyan vészesen lassú. Nekem kb. 3 sec alatt töltött be.

Vannak képoptimalizáló bővítmények, amik a már feltöltött képeket is optimalizálják, válassz egyet és futtasd le.

A css, js minimalizálással, gzip tömörítéssel és a böngésző lejárati idő beállításával tudsz még segíteni rajta. Első kettőhöz vannak bővítmények is, utóbbi kettőt célszerű htaccess fájlban megcsinálni.

ok, csak az en osszes konkurennciam <0.5 sec

es a teszteles a woorank szerverrel torten, ezert nem az en gepemmel van a gond,

hasono modon a google speed eremeny is sokkal jobb nakluk:

itt en meg sose lattam 50 nel magasabbat nalam…

csak azt szeretnem megerteni hog ynalam van vami gond, pl. a java script, vagy css vagy mas

vagy a magayr szerver elerese tenyleg ennyire lassu,

vagy mindketto… :frowning:

A magyar szerverek nagy többsége (szerintem még mindig 90+ %-a) tetű lassú külföld irányába.

A szolgáltatód azt mondja az ÁSZF-ben, hogy max. elérhető külföldi sávszélesség 100Mbit, max. kitölthető sávszél. 1024Kbit. Ez elég karcsú. Ne csodálkozz, ha külföldre lassú.

Ha gyorsat akarsz külföld felé és ragaszkodsz a magyarhoz, vegyél minimum SSD-s tárhelyet és figyelj oda, mit írnak sávszél-nek.

A woorank, meg a többi méricskélő csak azt tudja mérni, hogy külföldről mennyi idő alatt éri el a magyar szervert.

ok, ertem es koszonom,

mivel nekem foleg kulfoldi piacok az erdekesek, ezert akkor ugy tinik feladom a magyar szolgaltatot…

van meg egy aki ssd tarheleyet kinal, azt talan kiprobalom, de mindenkepp megmerem a sebesseget