WP site duplikálása saját domain-en belül

Sziasztok!WP oldal duplikálását szeretném kivitelezni, úgy hogy a régi site is megmaradtehát:


www.domain/wp duplikálódjon ide: www.domain/ujwp

Találtam leírásokat ez egy megoldható kivitelezhető feladat de nincs kedvem vele szöszölni, olyat keresek akinek van már ilyenbe tapasztalata és gyorsan meg tudja csinálni, realtív sürgősen lenne rá szükségem

Köszönettel:


Tomi

Csak másold át a mysql-t egy új adatbázisba.És írd át az options táblában az url-t (két helyen kell. Első és második oldalon) az újra, majd töröld ki a htacess fájlt az gyökeréből.

Hozni fog magával mindent? összesen 2 helyen írjam át?

Egy üres sql-t hozzak lérte és abba csavarjam bele a régit?

a wp_configba megadom neki az uj sqlt és abban írjam át az új urlt mikor már belehúztam?A htacesst ezután töröljem teljesen?Köszönöm a válaszod előre is!

a képeket is át kell másolni, wp-content mappából.Persze, csinálsz egy új sql-t és felmásolod a régi tartalmát, aztán átírod az új oldalban a config.php-ta htaccess-t törlés után újra tudod generálni, ha rámentel a PERMALINKEK oldalra. ( admin beállítások permalinkek )

Nagyon köszönöm a segítséget, sikerült!Némi favágást követően sikerült muködésre birni a duplikátumot! :wink:

Az exportált sql be notepad ++ al kicseréltem az össze linket… valami történt de koránt sem volt az igazi…

A permalinkes mentés után (ahogy javasoltad) minden a helyére került! A linkek jók, képek megvannak pluginok úgy néz ki jól működnek.László köszi mégegyszer!!

Ált nem jó a notepad ++, nekem rendszeritn elcseszi a kódot. Ezért szoktam myadminban átírni az URL-t, majd a Search and Replace nevű pluginnal végigfuttatom az összes szöveges részen a cserét. :slight_smile:

@Patai László:

Mit értesz elcseszi alatt? sor vége karakterek típusa, file karakterkódolása stb jól van beállítva? win alatt ANSI az alapértelmezett az meg hát khm szar…


'Patai wrote:
Ált nem jó a notepad ++, nekem rendszeritn elcseszi a kódot.
Igen a Notepad++ - nak van egy ilyen gyengesége. Ha kiválasztod a fájlt amin a karakterkódolást be akarod állítani, olykor hibásan teszi. A következő a megoldás rá.


A fájl teljes tartalmát ki kell jelölni és ugy átállítani a kódolást és ebben az esetben már megfelelően menti.


De én inkább a PsPad-ot ajánlom mindenkinek erre a célra.

Nekem rendszerinte elcseszi az options tábla tartalmát. Nem foglalkoztam vele különösebben eddig.