WP Sidebar Login és újabb blog bejegyzések.

Sziasztok,



Két kérdésem lenne, előszőr is : WP Sidebar Login ugye egy angol plugin, megtudná valaki mondani, hogy melyik fáljban és merre keressem az átirandó részt, hogy magyarul jelenjenek meg a szövegek?(Login-belépés stb.)



Másodszor: Meg lehet azt valahogy oldani, hogy több olyan oldal legyen ahol megjelennek a blog bejegyzések? Tehát lenne pl ilyen menüpont hogy hírek, ez is blogos rész lenne, és lenne egy olyan hogy események és ezt is blogos résztként szerentém megcsinálni, van erre valahogy lehetőség?







Köszönettel, celodir

<!–

P { margin-bottom: 0.21cm; }

–>1. A wp-sidebar-login.pot-ot le kell másolni sblogin-hu_HU.po néven (I18n könyvtárban), a POEdit-el lefordítani és a katalógust menteni, majd a po és mo fájlokat feltölteni a szerverre.



Illetve az admin felületen a Beállítások -> WP Sidebar Login menüpont alatt lehet néhány szöveg, amit le kell fordítani.







2. A bejegyzéseket érdemes kategóriákba (pl. hírek, események) szervezni, ezeket a kategóriákat fel lehet venni egy egyedi menübe, és a kategória oldalon a megfelelő bejegyzések jelennek meg időrendben.