WP sablon beépített contact form hiba

Sziasztok,

Van egy sablonon, amin a beépített contact form nem tudja kezelni a magyar ékezetes betűket. Ha valaki üzenetet ír az űrlapon keresztül, akkor pl. az alább üzenetet kapom:

“Ãœdvözlöm! Egy kötÅ‘s csoportban olvastam , hogy jelentkezÅ‘ket vár, babaruha készìtésre. Nagyon sokat és régóta kötök, szìvesen csinálnék babatakarókat, ill. más bébiruhát is. Ãœdvözlettel”

Valamit tutira nem állítok be, amit be kellene, csak fogalmam sincs, hogy mi az. Érdekes a dolog, mert ha gmail-es címet állítok be a sablonnál, akkor a gmail-be normálisan átmennek a magyar ékezetes betűk, ott tökéletesen olvasható a szöveg. Ha a gmail-t átirányítom az outlook-os email-emre, akkor már nem jó, vagy ha eleve az outlook-os email-t (pl. info@akarmi.hu) állítom be, akkor sem jó. Írtam már a sablon készítőinek és ők is tanácstalanok, mert gmail-ben nekik is működik. A tárhely szolgáltatómnak is írtam, ők is tanácstalanok. Van esetleg valakinek ötlete? UTF8 van beállítva.

Köszi,

Gizi

Első lépésben próbáld ki a contact form 7-tel a levélküldést. Ha ezzel jó, akkor nézd meg az adatbázist, hogy minden utf8_general_ci-e.