WP Report Posts

Sziasztok!

Felmásoltam ezt a plugint:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-report-posts/installation/

És amikor felmennék az admin-ba, akkor ezt írja ki:

Fatal error: Call to undefined function is_site_admin() in /home/fastdown/public_html/online/wp-content/plugins/wp-report-posts/wp-report-posts.php on line 353

Ez áll a 353. sorban:

if ( !function_exists('get_site_option') || is_site_admin() )

Szerintetek mi lehet a probléma?

Köszi,

Tomikaa

Quote:

Upload the 'wp-report-posts.php' folder to the '/wp-content/plugins/' directory

Itt azt írja, hogy a wp-report-posts.php-t tedd a plugins könyvtárba, és ahogy nézem te egy wp-report-post mappán belülre tetted. Próbáld csak simán a plugins könyvtárba tenni.

Így az a baja, hogy egy nem létező function-t próbál meghívni, mivel nem ott van a php, ahol lennie kéne.

Amúgy a plugin telepítésénél nem írt ki hibát?

Igazad volt SneakySnail, hogy csak simán a Plugins mappába kell tenni, mert én először nem úgy csináltam. Hanem az admin panelből szoktam felmásolni, és utána telepíteni a plugint. És az ugyebár csinál neki egy mappát. Itt viszont simán a plugins gyökerébe kell tenni.

Most úgy tettem. Most nem írt ki hibát mikor az adminba mentem, normálisan a bővítményeknél ott volt legalul, szóval felismerte hogy ott van. Bekapcs… és ez fogad ismét:

Quote:

Fatal error: Call to undefined function is_site_admin() in /home/fastdown/public_html/online/wp-content/plugins/wp-report-posts.php on line 353

És most megint nem enged az adminban semmit csinálni, muszály letörölnöm a fájlt, hogy ne legyen Fatal error.

Tehát a kérdésedre a válasz: bekapcsolásnál írja ki ezt a hibát, egyúttal telepítésnél is.

Melyik Wordpress verziót használod? Mera plugin csak 2.7-ig kompatibilis.

Legfrissebbet, 3.0.1

De egy másik oldalon láttam meg ezt a plugint, és ő is 3.0.1-et használ. :unsure:

Azt hiszem nálam láttad :smiley: Tényleg működik… Nálam a postrating nem máködik, ami viszont nálad igen :stuck_out_tongue: furcsa :smiley:

Nálad utólag láttam meg, kb. 1 hete láttam másik oldalon, és valóban jó ötlet volna az oldalra Hibás Link esetén.

psztrnk szerinted mi lehet a gond? :frowning:

Azt nem tudom, hogy mi lehet a gond (illetve ha az alábbi dolog működik, akkor tudom), de azt elmondhatom, hogy én mit tennék a helyedben.

0. (Kikapcsolnám a plugint)

1. A pluginfájl 353. sorában megkeresném az is_site_admin() részt.

2. Átírnám is_admin()-ra.

3. Újra aktiválnám a plugint.

4. Jó/nem jó, örülnék/sírnék.

Egyebet nem tudok mondani… :slight_smile:

Köszi szépen, így már működött!

Közben rájöttünk hogy marhára nem ez kellett volna, hanem ez:

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-reportpost/

Még1x köszi,

Üdv.: Tomikaa