WP Remote

Igaziból ez nem egy wordpressen belüli bővítmény, hanem egy külső addon.

A neve wp remote, egy ingyenesen hasznáktaó eszköz, aazoknak akik egynél több wordpress blogot, cmst üzemeltetnek.https://wpremote.com/Hogy mit csinál?


  [*]egy helyen rendszerezve látod az összes oldalad

  [*]minden oldalhoz azonnali ugári lehetőség az admin felületre

  [*]az oldalakat téma szerint rendszerezheted

  [*]ha régi wp van aza oldaladon figyelmeztet, frissítési lehetőséget kínál

  [*]ugyan ez a plugineknél

  [*]pár klikkes backoup lehetőség (saját szerverre, vagy az övéjükre /ez is ingyenes!/)

  [/list]  Remélem segítettem :)

Ezt nem tartom jónak Én legalábbis. Adott mondjuk 5db oldal. Akkor mind az 5 oldalnak adjam meg az admin jelszavát ugyebár. Én már manapság nem bízok meg senkiben. Na már most, aki nagyon egy helyen szeretne üzemeltetni, mert szerintem itt a hangsúly az üzemeltetésen van az inkább válassza a wordpress networkot és egy domain mapping plugint. Tökéletesen elég. Ámbátor tényleg divatosak ezek a mindent egy helyen dolgok. Már, ha csak abból indulunk ki, hogy facebook fiókkal lassan a múzeumba is be lehet lépni… vagy pl open ID.

Egyébként annak aki nem szeretne vesződni, vagy éppen technikai tudása nem elég a wp network telepítéséhez, annak kétség kívül egy nagyon hasznos dolog lehet.

Szerintem egyébként a wp network nagy előnye, ha összevonjuk a dolgainkat egy helyen, hogy agyon hamar tudunk frissíteni. Katt' és az összes oldal lefrissült ez egy nagyon hasznos dolog!

ránézek :slight_smile:admin jelszót nem kell megadni, nem kell hozzá.

ahhoz hogy működjön fel kell rakni egy plugint, és egy apival hitelesíteni.

Na végül is látod úgy nem lehet rossz dolog. De ha már megnézed, akkor oszd meg a tapasztalatokat, hátha még a végén én is használni fogom. :slight_smile: