wP regisztrációs rendszer hiba

Sziasztok!



WP4.6.1

A WP saját regisztrációs rendszerét használom és furcsa probláma megoldásában kérném a segítségeteket.



Amikor az oldalra regisztrálnak, akkor a felhasználónév és email megadása után ráklikkelnek a regisztrálás gombra és WP küld egy linket emailben. Erre a linkre,ha rákattintanak akkor normál esetben megjelenik egy WP generálta jelszó amivel be lehet lépni a WP saját fiókba, megadni az adatokat és átírni egy saját jelszóra.

Ez a normál üzem.



Most viszont az a helyzet, hogy a küldött linkre kattintva ami például így jött:

http://www.kolcsonzesberles.hu/wp-login.php?action=rp&key=IRbg6yYERHXt7KcKnqPE&login=Peter>



erre az oldalra jutok:

http://www.kolcsonzesberles.hu/wp-login.php?action=lostpassword&error=invalidkey



Ez ugye az elveszett/elfelejtett jelszó esetén az új jelszó kérése oldal. Ha itt megadom a felhasználónevet és kérek egy új jelszót, akkor ismét az első levelet és linket kapom,új jelszót viszont nem, tehát ördögi kör.



Valami ötlet, hogy mi lehet a gond?



Előre is köszönöm a válaszokat.

A fenti, első link: http://www.kolcsonzesberles.hu/ wp-login.php?action=rp&key=IRbg6yYERHXt7KcKnqPE &login=Peter



Ezután nem kapsz email-t a jelszóval?



Van bármi bővítmény, amit ezt érintheti?

A fenti link már a regisztrálási email-ben jött/jön. Normál esetben ha a linkre kattint az ember akkor megjelenik a WP “Jelszó létrehozása” ablaka (itt kijelzi a jelszó erősségét meg javasolja, hogy minimum 12 karakter legyen, stb.)és abban ott van a WP generálta jelszó.



Ahogy írtam, jelenleg az email-ben érkező linkre kattintva néha nem a jelszó jelenik meg, hanem az elfelejtett/elveszett jelszó oldalra továbbít a rendszer.

Az egész olyan, mintha a WP néha nem tudná értelmezni a saját maga generálta kódot illetve hibásnak érzékelné.

Karakterkódolási gond lenne?



Az elejétől kezdve csak kevés és minőségi plugint használok (Akismet, Yoast, Limit Login, Google Analytics) azok nem gondolom, hogy érintenék a kérdést, és mostanában még csak nem is frissítettem őket, a jelenség pedig alig egy hetes.



A probléma csak néha jelentkezik!

Az ügyfeleim java része gond nélkül bejelentkezik, csak néhány ilyen problémát jeleztek.



Időközben annyit sikerült kiderítenem, hogy Vista és IE alatt jól reprodukálható a hiba jelenség, de Win7,8,10 és Chrome, FF mellett hibátlanul működik a dolog. (Házitesztek során)

Az IE szép lassan kivonul a palettáról.

Lehet egyes karaktert félreértelmez egy bizonyos verziója és emiatt történik kavarodás.



Esetleg egy regisztrációs pluginnel megoldható a dolog, hogy ne kelljen az email címét aktiválni, de pl. captcha-t betenni a spam robotok elkerülése végett. :slight_smile:

Üdvözlet!



Kérnék egy kis segítséget a wordpress-4.6.1-hu_HU -hoz.



Szeretnék létrehozni egy oldalt, de mivel gyakorlatlan vagyok ezért nehézséget okozott a telepítés is , de megoldottam néhány óra alatt :), igaz egy ingyenes tárhelyre tettem(atw.hu) mivel gyakorlásként ez is megteszi .



Örültem mert megjelent az oldal minden rendben látszott , beakartam lépni de a belépési panel nincs, csak egy üres oldalt ad be.



Tehát ebben kérem a segítségeteket,hogy mi lehet a baj , hogy nem jelenik meg a belépési panel , ha a /wp_admin -t teszem be a honlapcím után akkor se.



Kérlek benneteket, hogy a szakmai nyelvet hanyagoljátok ,mert mezei civil vagyok és nem értek minden szak szót :wub:. Köszi :slight_smile:


/wp-admin (kötőjellel próbáld meg).

Sajnos ezzel is üres marad az oldal. Teljesen fehér , még a panel helye sem látszik. :frowning:

A domain után a /wp-admin-t írod be, vagy a wp-login.php-t? A wp belépési oldala, vagy az atw belépési oldala a nagy fehérség? Nincs semmiféle hibaüzenet?



Legjobban egy új telepítéssel járnál; itt van egy régi, de nagyon részletes leírás a WordPress telepítéséről, magyar nyelven, szájbarágódan: http://blog.wphu.org/2011/07/16/a-wordpress-telepitese/

(Amúgy, az atw - meg egyáltalán, az ingyenes tárhelyek többsége - egy eléggé szerencsétlen választás, nagyjából olyan, mint a levelezésben a freemail-t, vagy citromail-t használni.)