wp regisztrációs e-mail hiba

Sziasztok!



Egy néhány ponttal korábban már írtam a jelenségről, de mivel más témával is beszáltak a topikba inkább újat nyitok, mert érdekes a dolog.



WP alap regisztrációs rendszer működik a honlapomon.Az alap probléma az volt, hogy ügyfeleim jelzése szerint a WP regisztráció során kapott email igazoló linkre kattintva nem jött a generált jelszó. A rendszer tovább görgetett az új jelszó igénylése linkre mert nem ismerte fel a saját maga generálta kódot.



Nagy nehezen, majd egy hét alatt kiderült az ok. Megosztom, hátha más is belefut.



A regiztrálási igazoló emailben ugye van egy kattintható link a jelszó igényléséhez, ami például így néz ki:

<http://www.kolcsonzesberles.hu/wp-login.php?action=rp&key=IvPn1ObsAVqhQGOVq&login=Peter>;



A probléma okozója a hivatkozás végén van. A “>” jel ugyanis kék, pedig nem része a hivatkozásnak.

Így érkezik freemailbe és gmailbe is, de például hotmailbe jól jön, feketén.



Frissítés: Saját tesztekkel a freemailes eset egyértelmű. 5-ből ötször hozza a hibát.

Gmailben, közvetlenül a fiókban megnyitva jól jön a hivatkozás (az ügyfelem hibajelzését nem sikerült megerősítenem). Szintén jól jön a link t.online rendszerben is.

Freemail ügyfélszolgálaton jeleztem a problémát, várom a válaszukat.



A fentiekbők következik, hogy, ha kék a nyil akkor hiába kattintanak rá, nem működik.Ha a végén lévő nyilat kihagyva másolja az ügyfél a hivatkozást a böngésző címsorába, akkor minden frankón működik.



Azt, hogy, mikor kékül el az a nyíl és hol kezdjek neki a megoldásnak nem nagyon tudom. El lehet esetleg valahogy tüntetni a nyilakat meg a pontosvesszőt, hogy csak a link neve maradjon ott minden kimenő mail-ben?



Köszönettel fogadok minden tanácsot.

Üdv Mindenkinek,

nálam a sztori ugyanez. Annyival kiegészíteném hogy semmi nem jön be, de mindig ha frissítést nyomok akkor az elfelejtett jelszó oldal jön be. Ha a linket kézzel kimásolom rókaszáj nélkül akkor tökéletes. Teszt regisztrációt freemail.hu n csináltam, mást nem próbáltam. Erre a jelenségre valami ötlet?

Köszönöm, zeb

I got to see it, it’s really fun

 

 

[color=#ffffff]royal1688[/color]