Azt kell megoldanom, hogy egy wp_query lekérdezésben nem jelenítem meg a 4. számú kategóriát, de emiatt bebolondul a lapozás, hogy tudnám ezt kiküszöbölni?
Szia!
Másold be a kódot ide, hogy lássuk, hogyan csinálod pontosan a wp_query-t meg a loop-ot, (ha lehet, az egészet, mindent ami a fájlban van!)
Illetve azt mond még meg, hogy 10 es egységekre van-e állítva a post ok listázása (wp adminban). Mondjuk ez nem feltétlen kellhet, de nem árt tudni.
Akkor szerintem ki tudjuk logikázni…mi kavarhat be
Nos bemásolni nem tudom, mert a munkahelyi gépemen van, de bepötyögöm.
<br />
'4', 'posts_per_page'=>'4'); ?><br />
<br />
have_posts()) : while($query->have_posts()) : $query->the_post(); ?><br />
....<br />
<br />
<br />
<br />
array(4)); ?><br />
<br />
have_posts()) : while($query->have_posts()) : $query->the_post(); ?><br />
....<br />
<br />
```<br />
Tízesre volt állítva.
Részben megoldottam a problémát. Lecseréltem a második WP_Query-t és csupán az elsőben megjelenő híreket veszem ki a másodikból a “post__not_in” függvény segítségével. A function.php-ben írtam egy “pre_get_posts” hook-ot, de sajnos mivel két lekérdezés van a főoldalon ezért mindkettőre érvényesnek tekinti a “posts_per_page” paramétert. Mivel az első lekérdezésnél muszáj egy 4-es limitet beállítani így a másodiknál is négy jelenik meg.
Arra nincs valami megoldás, hogy kiválasszam melyik WP_Query-re szeretném alkalmazni a beállítást?
Szerintem itt megtalálod a választ:
http://wordpress.stackexchange.com/questions/120407/how-to-fix-pagination-for-custom-loops
Sikerült megoldani a problémát. Azt nem tudom, hogy hogyan, de sikerült.
Hurrrááá!!!
Másold be a sikeres kódot, hogy mások is lássák, ha ezen hasalnának el.