Sziasztok!
Van egy honlapom, felraktam rá a wp-propertyt és beállítottam a hozzá tartozó kereső widgetet. Minden király, csak annyit szeretnék változtatni, hogy az ingatlan típus helyett csak típus legyen a kereső widgetnél. Próbáltam már poedittel a fordításban ügyeskedni, de nem jött be, pedig csomó részét a programnak lefordítottam. Néztem a php kódot, de abban se szivesen nyúlnék bele.
A honlap:
http://ujotthonod.hu
Köszönöm a válaszokat.
Az a magyar fordítás, ami a letöltött bővítményben található, nagyon enyhén szólva, borzasztó. 
Gyakran előfordul, hogy a sablon vagy bővítmény szerzője ugyan karbantartja, frissíti a művét, csak elfeledkezik a nyelvi fájl (.po vagy .pot) frissítéséről. Esetünkben is ez történt, a nyelvi rész nincs frissítve.
Vagy a poEdittel csináltatsz egy új wpp.pot fájlt, vagy a csatolmányt letöltöd, majd a poEdittel nyisd meg a wpp-hu_HU.po fájlodat, és a készített vagy letöltött wpp.pot fájlból frissítsél, majd ezt követően menj végig a fordításon, elsősorban azokat a részeket fordítsd le magadnak, amelyről úgy gondolod/úgy látod, hogy a felhasználói oldalon jelenik meg.
Nem kicsi meló, ha azt akarja az embernek leánya/fia, hogy az jelenjen meg a képernyőn, amit ott szeretne látni. 
(A csatolt fájlba betettem a wpp-hu_HU.po fájl javítottabb verzióját, kicsit jobb, kicsit több, mint a gyári, de rengeteg zöldség van benne így is - csak egy fél szabad órám volt segíteni neked, már amennyire ez segítség lehet, hiszen van tennivalód vele…)
Nagyon szépen köszönöm!