WP-PostViews 1.40 plugin (bővítmény) magyarul

Kérdésed, vagy véleményed van a(z) WP-PostViews 1.40 plugin (bővítmény) magyarul című tartalommal kapcsolatban?
[A teljes cikk itt olvasható: WP-PostViews 1.40 plugin (bővítmény) magyarul]

Szia, Letöltöttem, felraktam, szükséges sort bemásoltam az index, single és page php-kbe, aktiváltam, widget-et beraktam, ott is van, be is állítottam, hogy mi hogy legyen, és mégsem jelenik meg az oldalon. Van tipped mit lehet még elbénázni? (Azt sem tudom, hogy hova kell rakni a magyar nyelvi fájlt, de ez a legkisebb bajom, angolul sem megy) Köszi

Egyet bizonyosan tudok mondani; ahogy azt már leírtam - a magyar fájlt (.mo) a plugin (bővítmény) gyökérkönyvtárába kell másolni. Ekkor a beállítási feéület ékes magyarul fog megszólalni.

A többi lehet sablonfüggő is, gyanusan sok helyre raktad el őket. :slight_smile:

Linket, sablonnevet, wp verziót, ha mondanál… :wink:

http://halado.cewe-fotokonyv.hu/ az oldal. A magyar fájl a a plugin gyökérkönyvtárban van, de nem zavar, hogy angol, ennyit még megértek, csak a bénaságomat akartam ezzel is demonstrálni:)
Először csak az index.php-be raktam be, de mivel az nem hozott eredményt, beraktam a másik kettóbe is. Most egyenként kitöröltem, és csak az index.php-ben hagytam meg, de semmi. A widgetek között ott van, csak nem jelenik meg.
2.7-es wp, sablon neve: scrapbook. Nagyon köszönöm:)

Nálam a plugin gyökérbe másolva nem magyar, ám a wp-postviews mappába rakva a magyar fájlt okés. Köszönjük.

Szervusz Krissz!

Látatlanban nehéz megmondani, hogy nem maradt-e le egy betű, egy jel, vagy éppen hova tetted be.

Az általad említett fájlokban meg kell keresni a sort, és azután kell beilleszteni oda, ahol szeretnéd megjeleníteni.

Hi,

Nálam megy szépen, a magyarítás nem nagy dolog hiszen csak a kijelzők a lényeg, viszont nem könnyű belőni hogy mindenhol jól jelenjen meg…

pont ilyen plugin kerestem a supertutorial.hu oldalamhoz, nagyon örülök, hogy felhívtad erre a pluginra a figyelmet és hogy magyarosítást is csináltál hozzá

hali nem tudom hova írjam ezért ide fogom: szeretnék egy a wordpress.com oldalon létrehozott wp fiokhoz galériát adni (nextgen) de nem tudom hogy kell valaki meg tudná írni?
elöre is kösz

Huhh, nagyon szuper. Erről eddig nem is hallottam! Már töltöm is! Köszi!