Wp-Polls

Ahha, úgy már jó! Köszönöm a tippet! :wink:

“Internetcsavargó” ez jó, megjegyzem :lol:

Szervusztok!

Nem tudom jó helyen vetem fel a wp-polls nevű plugint telepítettem, bejegyzésben és sidebarban is rendesen megjelenik.

Korábban már használtam és működött most wordpress 3.0 és 3.0.1 alatt ismét felpakoltam a 2.5 ös wp-polls verziót, de

nem tudok mitkezdeni vele mer sem a Vote “gombra” sem a “View Results” gombra nem reagál semmit , lehet hogy theme vagy

wp-verzió függő. A theme neve bluzon egy egyszerű magazin.

Tud valaki erre valamit?

Köszönöm előre is.

T.B.

Nekem ugyanaz a gondom, mint Vapetinek. A szerkesztő felületen ékes magyar nyelven minden tökéletesen működik, a kész oldalon pedig: “Vote”, “View Results”, “Total Voters”…

Eddig nem módosítottam semmin, de most megpróbáltam átírni a polls-template.php-t, de semmi eredmény.

Van valamilyen ötletetek, hol veszik el a fordítás?

Azóta szorgalmasan próbálkozom. Bizonyos sablon alatt, pl. 2010-weaver helyes (magyar) a végleges oldalon a szöveg, más sablon alatt pl. constructor, ékes angol nyelvű.

Sajnos más szintű a probléma, hogy én egyszerűen megoldjam. Van ötletetek?

Sziasztok, WP-Polls megjelenítésében IE7 böngészővel a válaszok előtt kis fekete négyzetek láthatóak (még a checkboxok előtt, a sorok legelején). Firefox böngészővel nézve ezek nincsenek ott. Hogyan tudnám ezeket eltávolítani? Köszi!

sikerült a list-style: none segítségével! valami miatt a list-style-image: none -t használtam, és csodálkoztam hogy úgy nem működött… :rolleyes:

Üdvözlet mindenkinek!

Ismét wp-polls. van egy sablon amin legalább működik, a vezérlőpulton a wp-polls opciókat be lehet állítani.

De több bejegyzéshez tartozó szavazáshoz más- más options -ra lenne szükségem. Nézegetve a php filokat

más directoryban levő wp-polls

global $wpdb;

$wpdb->pollsq = $wpdb->prefix.'pollsq';

$wpdb->pollsa = $wpdb->prefix.'pollsa';

$wpdb->pollsip = $wpdb->prefix.'pollsip';

ezeket a paramétereket át lehetne írni.

ezek az adatbázisba ilyen névvel kerülnek be , de hol tárolja az opciókat az nem tudom , csak akkor van értelme , ha

különböző plugin installhoz különböző optciókat lehetssen elmenteni.

Lehet , hogy túl sokat akarok kifacsarni belőle? Érdemes hozzáfohni?

Kérem , ha valakinek van tapasztalata , segítsen.

Kézműves

Tovább nézegetve az is megoldás lehetne ha a bejegyzésben egy másik wp installálásból át lehetne venni a szavazást?

Valaki elárulhatná, hogy mért nem magyar ez a szavazás mód?

Valaki tud adni Magyarítást?Amik fent vannak linkek azok nem működnek…

A Google-t biztos mindketten már túlsokat használtátok és már nem engedi a rendszer. :wink:

http://plugins.trac.wordpress.org/browser/wp-polls/i18n

Bár már elég régi a fordítás.

Nem nem én használtam és ezt már tegnap letöltöttem.Bár elég régi .De a fő gond , hogy nekem semmi sem lett tőle magyar és most nem arra gondolok,hogy egy-két gomb magyar maradt.Nekem semmi sem magyarodott…