wp-poll vagy akármi más

HelloSzavazó plugin keresése közben találtam a wp-poll-t.

Tetszik meg minden, de azistenneksem tudom felrkani sidebar-ra. a leirás szerint mokásan me kéne jelennie widget ként, de nem jelenik emg.

találkozott már valki ilyen problémával?

Be is kapcsoltad a bővítményt, vagy csak feltoltad? :slight_smile:

a widget részt külön kell aktiválni a pluginek között ha jól rémlik

Jól rémlik. :slight_smile:

Hellosztok.Én felraktam egy bővitményt,de fogalmam sincs mire való.:rolleyes:A bővimény neve;FlippingBookLenne még egy kérdésem(lehet,hogy nem ide tartozik,sőt biztos)Ha létrehozzok a wp honlapomon egy oldalt,akkor hogy ileszthettek be oldalhátteeret,amire tudok írni.Talán kóddal?Mert ha kóddal,akkor légyszíves adjátok meg a megfelelő kódot.

A FlippingBook plugin arra való, hogy töröld. Ez egy átverés volt, te meg bevetted. :smiley:A háttér azért háttér, mert hátul van. Arra nem lehet írni. Ne keverd a margóval, vagy Margóval. Bár Margóra sem illik írni, mert az már tetoválás, és nálunk még a margóra való írást sem szerették…

Akkor semmilyen kód nincs amivel beilszthetnék oldalhátteret?Mert nekem szükségem lenne rá.Vagy szín háttér kód?Vki?

@mano: annyira jó, hogy nem akadtok ki az ilyen postokon… megnyugtat :slight_smile:

@kislakki:

SziaMinek raksz fel bővítményt, ha nemtudod mire való? Ezzel az erővel: légy oly jó formázd le a winchestere(i)d amin az operációs rendszere(i)d fut(nak), a géped pedig add el vasnak.beilszthetnék nos azt biztosan nem… beilleszthetnél…Ha ennyire közöd nincs HMTL, CSS, PHP semelyikéhez, úgy egyáltalán a weblapszerkesztéshez:

gazdagítsd tovább a gportálosok,mlaposok vagy ami a legjobb wordpress.com-osok táborát!!Nem kell semmit sem gondolkodnod, csak kattingatni és kész.A wordpress egyszerűen telepíthető, de a használata már más ismereteket is feltételez.

Ha szeretnél magadnak “egyszerűen”( = nem saját motort írva stbstb) weblapot (nem előre összedobott oldalt) készíteni akkor irány a “tanoda” ( =G)

Kezdj el leírásokat böngészni (a kulcsszó a tutorial) és azok alapján próbálkozz előbb localhoston, majd a “nyilvánosság” előtt. Vagy ahogy akarod. Sok sikert mindkét megoldáshoz. De a weblapszerkesztés tanulása sajna sosem ér véget. Új dolgok, új meglátás stb. Ha belekezdesz az idő&energia. Sok sikert mindenképp…szerk: Ne rimánkodj válaszért… azt msnen amikor 5perce nem írtak… ez fórum…

De már vagy 5000szer le lett írva fórumon is, pü-ben is hoyg style.CSS szerkesztése és ott átírni a színkódokat vagy a háttérkép elérési útját.

beszélhetsz neki style.css-ről amíg azt sem tudja mi fán terem a CSS… előbb tanulja meg az alapokat hozzá :slight_smile: a file elérést meg 5perc matatás után szerintem rá lehet jönni minimál angoltudással (admin? nem bántjuk) (includes? hát nemhiszem) (content? tartalom? csak nem? :slight_smile: onnan meg themes? naneee sose találtam volna ki… furcsa. Nekem valahogy nem kellett megkérdeznem, hogy ha új sablont akarok betenni, hova másoljam. Jah hogy a sablon tartalmazza a saját beállításait attól sablon :rolleyes: :P:lol: )

Elhiszem hogy mindenki volt kezdő meg ilyenek, de mért 5 pótkocsis dízel buldózerrel akarja megtanulni a parkolóba való beállást ha még a bicikli kerékcseréjét is épphogy ismeri.

na ezért kapott ajándékba szép hosszú postot a mostanában már lassan általánossá váló szűkszavú ElőreMegfontoltSzándékkalElkövetettBeszólás helyett :slight_smile:

Lassan komolyan mondom, hasonló eseteknek szóló üzenet lesz inkább az aláírásom… akkor csak ?? lesz a post tartalma szvsz :slight_smile:

A rohadt életbe mp33portal, ezt csak most mondod? Lehet biciklin is kereket cserélni? Én meg újat vettem…:lol: