WP_OPTIONS _transient_feed

_transient_feed sorok több mega helyet foglalnak a wp options táblában. Pl egy ilyen sor wp_options táblán belül 1,3 mega.

Ezek a recordok milyen célt szolgálnak, törölhetők?transient_feed

transient_feed_mod

Akkor csak nekem pakolta tele a wp ezzel a transient_feed* dologgal az adatbázist? Egyébként rájöttem mitől lett egy record 1,3 mega! Blog.hu-s oldalak feeedjének az oldal barba történő behelyezésétől. Csaj az a probléma, hogy a feed kivétele után ez ott marad a wp_options táblában. Nem merem törölni, hátha valami hibát okoz.

export, törlés, ha bajos akkor vissza import…

Igen, csak azért szeretném törölni, hogy a wp_optionst be tudjam importálni máshova, mert emiatt nem lehet. Meghaladja a max_packet limitet.

Én most szembesültem ezzel a problémával, hogy tele a wp-options táblám ezzel a szeméttel. Állítólag az rss feedek generálják. Simán ki lehet törölni, de visszajönnek. Én is szívesen hallanék valami megoldást, hogy hogy lehet véglegesen megszüntetni.

Véglegesen szerintem sehogy, mivel a WP itt tárolja az RSS feedek lekérésének az eredményét egyféle cacheként.Elméletileg lehetséges az RSS widgeteket cachét kikapcsolni, viszont akkor minden oldaltöltéskor újra lefogja kérni, ami pedig kinyírja majd az oldalad.

És hogyha egyáltalán nem akarok rss-t szolgáltatni?