WP oldal új tárhelyre telepítése

Sziasztok! Egy olyan problémám van, hogy tavaly csináltam egy WP oldalt, de félbe kellett hagynom (vagyis kb. 85%-on állt). De akkor lementettem a komplett FTP könyvtárat. Viszont nem csináltam a WP menuben exportot.
Az akkori tárhelyem (namecheap) megszűnt, és most egy másik van (easyname), a domain egy 3. szolgáltatónál van, az változatlan.
Megpróbáltam feltölteni egy az egyben az új tárhelyre az egész könyvtárat, biztos voltam benne, hogy így nem fog működni, de azt hittem, kitalálom, hogy mit kell rajta átszerkeszteni. Hát nem sikerült. Ezután az új tárhelyen feltelepítettem egy friss WP-t. Feltöltöttem rá a lementett mappából a téma/sablon mappáját, de így sem ment - mintha egy új sablon telepítést csináltam volna, se a posztok, se a beállítások, színek, header, footer nem jöttek át.

Sajnos ennél jobban nem értek hozzá, tudna valaki segíteni ebben, hogy miként tudnám legkönnyebben visszaállítani? Köszönöm szépen

A WordPress minden adatot (bejegyzés tartalma, beállítás stb.) SQL adatbázisban tart, nem fájlokban.

Tehát a fájlok mellett az adatbázist is fel kell tölteni az új tárhelyre - már ha megvan.

1 kedvelés

Azokat hol találom? Mindent letöltöttem, ami a www mappában volt.

Egy mappában csak fájlok lehetnek.

Az adatbázis hozzáférést a szolgáltatód biztosítja.

Ha fenntarthatóan és nagy teljesítményre alkalmasan módon kell fusson a honlapod, akkor hívj fel most vagy non-stop máskor :slight_smile:

ügyelet/hotline: +36-20-4242498 sms@szepe.net skype: szepe.viktor