WP oldal befejezéséhez keresünk embert.

Két statikus és 1 fórum oldal lett kialakítva, de a fórum oldalunk nem lett befejezve. A fórum oldal a http://orvosiprogram.medmax.hu/ címen tekinthető meg. A fórumba a regisztrálás, belépés funkciók működnek, és az üzenetírás is, de a következők funkciók nélkül nem tudjuk beindítani:
 1. A fórum oldalon a témakörök sorrendje utolsó hozzászólás szerint legyen
 2. Kereső mező a fórum oldalon. megadható legyen, hogy hol keresek: fórum hozzászólók között, fórum hozzászólás szövegében vagy a fórum indítók között.
 3. A fórumban a bejegyzések úgy jelenjenek meg, hogy a legfrissebb bejegyzés kerüjön legfelülre.
 4. A fórum oldalon egy box az utolsó fórum hozzászólásoknak a fórum témakör nevével, utolsó frissülés szerzőjével és idejével.
 5. Kereső mező a blogban is (blog szövegében, blog bejegyzésekben, blog szerző nevében)


 6. A blogban szerepeljen az egyes blog bejegyzéseknél az utolsó hozzászóló szerzője és ideje, valamint a hozzászólások száma.
 7. A blog oldalon legyen egy box, ahol az utolsó blog hozzászólások jelennek meg időrendi sorrendben, blog címe, hozzászólás dátuma és a hozzászóló neve
 8. Különböző kimenő levelezés formátuma pl. a regisztrációkor a Felhasználónak elküldött szöveg, a Témakörre feliratkozáskor a hozzászólásról értesítés szövege.
 9. Spamszűrés, captcha
 10. A regisztrációnál ne csak kisbetűs lehessen a nicknév.
 11. A regisztrációnál lehessen előtagot és vezetéknevet, keresztnevet is megadni, és ezen megszólításokat a kimenő levelekben felhasználni megszólításként.
 12. Ha “sima” felhasználóként vagyok bejelentkezve a fórumba, szeretnénk eltüntetni a fórumban a html szerkesztési részt.


 13. A fórumok témakörében valamilyen navigációs lehetőség, vissza gomb.
 14. Weboldal költöztetés, adatmigrálás.
 15. SEO optimalizálás
 16. Az indulás utan 3 hónapos tanácsadás

  Kapcsolat: info@medmax.hu