WP Multisite

Sziasztok!

A problémám a következő… adott egy teljesen “szűz” wp telepítés, amiből szeretnék multisite-ot csinálni! Találtam is megfelelő mennyiségű leírást, ami alapján letöltöm a wp-config file-t, beleírom a megfelelő tartalmat:

<br />
 /* Multisite */<br />
define(‘WP_ALLOW_MULTISITE’, true);
```<br />
 <br />
<br />
és aztán nem történik semmi.. vagyis elvileg ezen sorok beírása és a wp-config file visszatöltése után kellene hogy legyen egy hálózat telepítése menüpont az eszközök között ami nem jelenik meg így a hálózat telepítése ebben az állapotában megreked..

Nos… ez a problémám megoldódot… igazából nem tudom minek köszönhetően… De itt az újabb… megvan a multisite, egyenlőre egy weboldallal. Aztán jön hogy hozzáadnék még egy weblapot…

Na itt a probléma mert ha simán hozzáadom új site-nak akkor a hálózat vezérlőpultjában látszik az oldal, de amikor kattintanék a vezérlőpultra amit felajánl akkor 404 hiba…

Mert nem csak létre kell hozni az új honlapot, hanem a Hálózatban engedélyezni is kell.

Az első kérdésednél csak látszólag nem történik semmi, de valójában lesz egy új menüpontod, mert létrejön a Hálózat

Elvileg ez így is van, de ahhoz hogy engedélyezni tudjam el kellene hogy induljln a vezérlőpult része… na az nem indul el…

Átgondoltam, telepítek ugyanarra a tárhelyre még egy wordpresst :smiley: