WP MU

Szerintetek kivülről miért nem tudok blogot regisztráltatni, regiz júzer, sőt blogot is, jogosultságot is tudok adni a júzernek, viszont az új blog 404es errorra fut

Előre is THX :wink:

Freelance71

1. subdomain v “mappaszerű” elrendezés?

szia Freelance71

ha aldomainos verziót használod előtte ezeket állítsd be

Ahhoz hogy minden működjön,

• A domain regisztrátorod oldalán, a DNS beállításoknál csinálj *.domainod .hu -t

• Az apache-ban a Virtualhost beállításánál add hozzá a ” Serveralias *.domainod.hu”

ez ahhoz kellet hogy az aldomainos verzió működjön

opcionálisan a php.ini -ben állíts be a következő értékeket

• memory_limit = 64M (270. sor)

• display_errors = “off” (331. sor)

• register_globals = off (431. sor)

András

Sziasztok!

Viszonylag sürgősen kellene beállítanom egy WP MU + BuddyPress kombót, ezért bár szerettem volna megvárni a WP 3.0-t és a végleges BP 1.2-t, ez most nem fog menni. Egy feltelepített változat megy most a Hostgatoron, aldomaint használva, az esetleges blogok pedig az alaldomain.aldomain.domain.hu struktúrába kerültek, a wildcard dns-t sikerült több napos levelezés után beállíttatni.

Nagyjából működik is a dolog, viszont bejegyzéseket semelyik blogra sem tudunk rendesen írni, mert a publikálás után az alábbi hibaüzenet fogad: “Your attempt to edit this post: “[bejegyzés címe]” has failed.”

Ahogy elnéztem, ez a probléma jelentkezett már korábbi WP (MU) változatoknál is, nálunk most a 2.9.1.1-es MU megy, a Twitter tools plugin nincs telepítve, sőt a Buddypress-en kívül minden ki van kapcsolva, de nem ez a ludas, volt már, hogy kikapcsoltam azt is.

Érdeklődni szeretnék, hogy tudtok-e erre valami megoldást, mert az angol nyelvű fórumokat és blogposztokat olvasva egyelőre nem sokra jutottam. Jellemzően újratelepítést, a Twitter tools kikapcsolását vagy egy régebbi verzióhoz fabrikált plugin használatát javasolták, de esetemben egyiket sem érzem járható útnak.

Nagyon köszönöm előre is!

Üdv,

adorján.viktor | misu