Sziasztok!
Szeretnék készíteni egy komolyabb közösségi oldalt, de a wordpress-szel (komolyabban) csak most ismerkedek. Elsősorban egy Joomla! 1.5 cms-t szeretnék összekötni egy WP MU-val, vagy egy phpbb3-mal. Az oldalban mindkét cms-t használom majd, így szerintem mindegy hogy melyikkel kötöm össze.
Wordpress-Joomla összekötésére csak egy módszert ismerek, a ‘corePHP’ WordPress Integration for Joomla 1.5 hangzatos címet viselő cms hidat. Csak nem tudom hogy ez alkalmazható-e MU esetében, és mivel fizetős, nem sok kedvem van megvenni, pláne ha nem tudom hogy működik.
A WP-phpbb már valamivel egyszerűbb, mivel a WP-UNITED (amit a phpbb fórumán javasoltak nekem) ingyenes. A probléma csak az, hogy erről sem tudom hogy MU esetén működik-e.
Tudnátok mondani nekem valamit ezekkel a hidakkal kapcsolatban?
jó mókának hangzik… de miért nem WP+WPmu+phpbb3… ingyen van, kevesebb szívás. 
Kevesebb szívás az biztos, de egy Joomla fejlesztő csapattól kicsit furán nézne ki, ha a bemutató-oldalán nem használna Joomlát…
Na meg most egy komolyabb közösségépítő bővítményt fejlesztünk Joomla alá, amibe integrálni szeretnénk a WP MU, phpBB3, CPG, … együttműködést, és ha ezzel végeztünk, akkor újra kellene rakni az egész oldalt, az meg még nagyobb szívás volna.
phpBB3 valamilyen módon öszeköthető a WP Mu-val?
Fejlesztőként te is tudod, hogy minden összeköthető mindennel. 
Hát igen, de ahhoz idő kell, és most az az minek szűkében vagyok.
Egy kicsit sokat vacakoltunk a phpbb3-joomla1.5 bridge-el (pontosabban a munkamenet kezeléssel) és nem maradt a wp mu-ra időnk, mert a portált jövő hét közepére működésbe kellene hozni hogy lehessen tesztelni:(