WP-MU 2.7

Lesz hozzá magyar fordítás, ha netán lesz akkor mikor ??

Szia! DjZoNe az illetékes ez ügyben :slight_smile:

…didzsé hallgat mint az aranyhal rosszat sejtek :slight_smile:

Majd meglátjuk mennyire lesz időnk rá.

Lacival korábban beszéltünk róla, hogy elsősorban az alap wordpress fordítást támogatjuk, mivel aki MU-zni akar, annak ezzel kapcsolatban lesz valami üzleti modellje, mert ritkán tart fent multiuseres dolgot az ember csak poénból, ergó lehetséges, hogy a jövőbeni MU ( és BuddyPress ) fordítások fizetőssé válnak, míg az alap WP fordítás természetesen ingyenes marad.

Nem nagy összegekről beszéltünk, valami aranyos micro payment megoldás lesz valószínűsíthetőleg.

Na így lenne ötösöm, de hát én vagyok sámli, kellett nekem ingyenes hírportált fejleszteni a WP-MU -val.

Persze nem meglepetés ahol én megjelenek, ott minimum sorba kell állni, elfogyott, nem gyártják, ellopták, összetört, leesett a lóról, felmegy az ára, fizetni kell érte, stb :slight_smile:

Természetesen értem koncepciót és egyet is értek vele, majd szerzek szponzort aki

kicsengeti a ferdítés árát. Tehát a kérdés továbbra is,kedves Zenezone mikor lesz fordítás ?

Lásd az első mondatom.

(A számonkérést a saját anyámtól nem viselem el, nem hogy egy vadidegentől, főleg egy töménytelen szabad órát igénylő dologgal kapcsolatban)

Félre értettél :frowning: