wp megjegyzések

sziasztok!

a következő “nehézségbe” ütköztem bele… nem tud senki írni a blogomba, hiába álllítottam át az adminban h email és név megadása estén elküldi a megjegyzést, de sehogyse működik. csak az admin tud bele írni… valami plugin kéne?:S

köszi!

a megjegyzések jogosultságánál nincs véletlenül beállítva, hogy csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá?

szia!

köszi!! végül sikerült megoldani ! én voltam a hülye és elnéztem, végig bevoltam jelentkezve és azt hittem h csak én tudok hozzászólni vagy bárki admin néven:D

Hát, nagyon newbie vagyok, szóval a kérdés lehet, hogy kicsit (??) ostoba, de egyáltalán hogy tud valaki megjegyzést írni az adott post-hoz? Ha rákattintok, azt írja ki, hogy be kell jelentkeznie hozzá.

Valamit be kell állítanom gondolom, segítenétek ebben?

Előre is köszönöm. :slight_smile:

Options -> Discussion (4. fül, nem tudom mi ott magyarul :D) -> Első 3-asból az utsót pipáld be (valami olyasmi, hogy a bejegyzésekhez való hozzászólás engedélyezése).

Ha az e-mail értesítéses cucc alatt be van pipálva az alsó 2 (szintén a hármasfogatból), akkor meg engedélyezned kell a kommenteket. De csak akkor, ha az illető először szól hozzá). Ezt a főoldalon jelzi félkövér betűtípussal.

Kép

Nem szeretek ellentmondani… de ha muszáj :slight_smile:

Azt, hogy bé köll-e jelentkezni hozzászóláshoz (comment) az Options - General beállitás oldalon kell elvégezni: (angolul) Membership (Tagság? Tagok?) és ott van egy csekkbox amit NEM kell bepipálni!

Sziasztok!

Érdekes dologba ütköztem bele… valahogy rosszul működik a sablonom. Ha be van pipálva, hogy a megjegyzés írásához név és e-mail cím szükséges, akkor a sablonon nem jelennek meg ezek a mezők, de kéri és így nem küldi el amit írtak. Sőt, ha be vagyok jelentkezve, akkor megjelennek a mezők, de nem szükséges őket kitöltenem, elég a hozzászólást beírni, mert tudja, ki vagyok, bár ezt sem jelzi sehol.

Huhh…kicsit zavaros lett, de remélem ki lehet belőle hámozni valamit. A lényeg, hogy értelmetlenül állok a dolog előtt.

A lapom: http://toto.anyanyelvapolo.hu

Sziasztok!

Telepítettem egy sablont Cubez a neve és most ha írok egy hozzászólást egy ilyen hibaüzenetet kapok

Parse error: syntax error, unexpected ‘<’ in /nfs/extra/t/t-/t-team/wwwroot/wp-comments-post.php on line 31

ez van a 31. sorban:

Tud valaki segíteni?