wp-login.php URL-jének megváltoztatása

Sziasztok!Localhoston próbálkozom a wp-login.php elérhetőségnek megváltoztatásával, nem nagyon akar összejönni. Találtam egy “hivatalos” leírást, aszerint járok el, mégsem működik.http://wordpress.org…ginphp-to-loginÉrtelemszerűen a wp-login.php URL-jét szeretném egy saját magam által beállított URL-re beállítani biztonsági okokból. A .httaccess-ben, valamint a functions.php-ben is módosítottam a leírás szerint, viszont így nem lett elérhető a honlap maga. Ha valaki le tudná ékes magyar nyelven írni, hogy mit hogyan kell, megköszönném.

Így csináltad? http://efrud.hu/bejelentkezo-url-megvaltoztatasa/

Nem használ. Több mindennel próbálkoztam, úgy értve, hogy módosítottam több helyen is a RewriteRule-t a .htaccessben. Sehogy sem akar működni. A bejelentkezési felület továbbra is a wp-login.php-n érhető el. (WampServer 2.0-t használok.)

Bocs, elkerülte a figyelmem, hogy localhoston dolgozol. Próbáld meg a hhtpd.conf-ot módosítani. Gugli segít, beütöttem, kidobott jópár találatot. A kulcsa: httpd.conf rewriterule.http://www.google.hu/search?client=opera&rls=hu&q=httpd.conf+rewriterule&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest#sclient=psy-ab&hl=hu&client=opera&hs=U1n&rls=hu&channel=suggest&q=httpd.conf+rewriterule&oq=httpd.conf+rewriterule&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=serp.3…0l0l1l95822l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0.frgbld.&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=1f15609607fba28e&biw=1280&bih=941

WAMP-ban próbálkoztam néhány beállítás módosításával. Nem sikerült, nem jött össze. Webszerveren ha működik a fentebb, első hozzászólásomban linkelt leírás, akkor azzal is tökéletesen meg leszek elégedve. Itthoni munkára lett volna szükséges, hogy minden passzoljon.

Üdv,Javaslom Lockdown WordPress Admin használatát. Ezzel átnevezheted a wp-admin elérhetőségét url-en keresztül amire csak akarod. A wp-admin névre 404-es hibát ad vissza. A wp-login.php -re itt egy megoldás: http://planetozh.com/blog/2011/01/pretty-login-url-a-simple-rewrite-api-plugin-example/

[off]

Mindig is érdekelt, hogy ilyesmit miért? :slight_smile: A biztonságot szokták sokan emlegetni, de ahhoz az ilyesminek semmi köze. Hasonlóan a Generator meta-tag kiiktatásához.

[/off]