Üdv mindenkinek.
Linkgyűjteményt szeretnék csinálni a WP segítségével. Találtam is egy bővitményt a WP Link Directory -t amit fel is telepítettem és be is kapcsoltam, majd elvégeztem a szükséges beállításokat. A gonmdom annyi, hogy az oldalamon azonban semmit nem jelenít meg ami arra utalna, hogy működik a bővítmény. A kérésem az lenne, ha valaki már készített a wp segítségével linkgyűjteményt, vagy ismeri ezt a plugint akkor segítsen, hogy tulképpen mi is a tennivaló vele, hogy működjön.
Az is lehet, hogy csak némelyik theme alatt fut. Viszont ha így van gőzöm sincs, hogy melyik alatt.
A segítséget előre is köszi.
Hányas WP-d van? Mert a linken, amit irtál, azt irják, hogy a 2.6.3-as verzióig kompatibilis, és a 2.9.1-gyel csak egy ember mondta, hogy müködik, 5 viszont azt mondta, hogy nem!!!
Na megpróbáltam. Nekem 2.9.1-es WP van. És mind postban, mind külön erre a célra gyártott oldalon működik. És kinnről is kipróbáltam a regisztrációt, megy rendesen.
Ezt a kódot kell beilleszteni az oldalra vagy postba:
Code:
[wplinkdir]
Köszi a segítséget!!
Amúgy nekem is 2.9.1 -es WP van
a kóddal amit adtál már nekem is működik, de közben találtam egy DyrectoryPress nevű Témát kifejezetten ere a célra.
szivesen.