WP lapok azonosítása

Pár programsort szeretnék beírni közvetlenül abba a wp (pontosabban téma) file-ba, ahol a webáruház termékei jelennek meg. A termék pár jellemzőit (pld. méret, stb.) írnám ki adatbázisból, azok alá, amit most megjelentet. Ha a termékre kattintok, a részletezésnél már kiírja.

Az admin felületen nem látom, hogy ezt lehetne szabályozni, különben is, csak pár programsor lenne.

Hogyan azonosíthatom ezt a lapot, hogy rátaláljak a téma mappájában? Amit konkrétan tudtam azonosítani az a function.php, a téma mappájában, nyilván itt lehet gyűjtögetni majd a saját függvényeket. És mondjuk, hogyan azonosítom azt a lapot, ami akkor jön, amikor egy termékre rákattintok? Vagy éppen bármelyiket.

WP verzió: 4.9.2

Woocomerce: 3.2.6

Téma: Blue Diamond

Köszi a sgítséget

Szia! Ezt ne így csináld, mert akkor nem lesz frissíthető és problémád lesz belőle később.

Használj hookoat. Például:

sablon functions.php -be mehet ez és meg fog jelenni!

Nagyon köszi

E azt jelenti, hogy bármit akarok valahová kiíratni, akkor az add_action-t kell meghívni, valamilyen “okossággal”, ami azonosítja a kiírás helyét? Ezt és társait (’woocommerce_after_add_to_cart_button) hívják hook-nak?

Igen :slight_smile:

A fenti szöveget hogy írtad be? Wordből másoltad ide vagy valamilyen szövegszerkesztőből?

Megpróbálnád újra berakni ide a szöveget azonos módon?

https://wphu.org/kozosseg/tema/forum-teszt/#post-257615

Próbálom kijavítani a hibát.

Beírtam a megadott linkre

Közben megtaláltam a hookokat.

Azzal együtt, hogy nem ír ki semmit.

Ezt írtam fe a functions.php-ban (helye: wp_content/themes/default)

function folaptermekkieg()

{

echo’Súly: akarmissssssssssssssss ';

}

add_action(‘woocommerce_after_add_to_cart_button’, ‘folaptermekkieg’);

Próbáld ezt:

(Ugye az aktív sablon functions.php-jába tetted?)

Így sem jó. A 10-es paraméter mit csinál?

wp_content/themes/default

Gondolom, hogy ez a jó, mert ha kitörlöm, az egész áruházból szinte semmi nem jelenik meg

A blú gyémánt sablonba tedd :slight_smile: functions.php

Nincsen ilyen mappa, a themes mappőn belül csak default van.

sziasztok, bocs, nem teljesen idevaló, de nem találtam az aktív témák között megfelelőt. Tudna-e valaki mégis segíteni?

Az egyik menü-szerkesztés alkalmával eltűnt a teljes fő-menü-sor. Valójában a régi menü neveket akartam átírni, és közben létrejött egy új főmenü - azzal együtt tűnt el a teljes régi.

A szerk. oldalon a tartalom látszik, csak a web-oldalon nem. Ha valakinek lenne ebben tapasztalata, megköszönném.