Pár programsort szeretnék beírni közvetlenül abba a wp (pontosabban téma) file-ba, ahol a webáruház termékei jelennek meg. A termék pár jellemzőit (pld. méret, stb.) írnám ki adatbázisból, azok alá, amit most megjelentet. Ha a termékre kattintok, a részletezésnél már kiírja.
Az admin felületen nem látom, hogy ezt lehetne szabályozni, különben is, csak pár programsor lenne.
Hogyan azonosíthatom ezt a lapot, hogy rátaláljak a téma mappájában? Amit konkrétan tudtam azonosítani az a function.php, a téma mappájában, nyilván itt lehet gyűjtögetni majd a saját függvényeket. És mondjuk, hogyan azonosítom azt a lapot, ami akkor jön, amikor egy termékre rákattintok? Vagy éppen bármelyiket.
E azt jelenti, hogy bármit akarok valahová kiíratni, akkor az add_action-t kell meghívni, valamilyen “okossággal”, ami azonosítja a kiírás helyét? Ezt és társait (’woocommerce_after_add_to_cart_button) hívják hook-nak?
sziasztok, bocs, nem teljesen idevaló, de nem találtam az aktív témák között megfelelőt. Tudna-e valaki mégis segíteni?
Az egyik menü-szerkesztés alkalmával eltűnt a teljes fő-menü-sor. Valójában a régi menü neveket akartam átírni, és közben létrejött egy új főmenü - azzal együtt tűnt el a teljes régi.
A szerk. oldalon a tartalom látszik, csak a web-oldalon nem. Ha valakinek lenne ebben tapasztalata, megköszönném.