WP kép feltöltési hiba! HELP

sziasztok!lenne egy kérdésem, a hetekben rendeltem meg egy domain címet amit már használhatok is, szépen fel töltöttem a wp klienst, de amint képeket szerettem volna a szerkesztőbe betölteni ezt a hiba üzenetet kaptam:

A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /var/www/vhosts/gabofolia.hu/httpdocs/wp-content.94nagyon megköszöném a tippeket!!előre is kösznömsaid


ssaid wrote:

sziasztok!

lenne egy kérdésem, a hetekben rendeltem meg egy domain címet amit már használhatok is, szépen fel töltöttem a wp klienst, de amint képeket szerettem volna a szerkesztőbe betölteni ezt a hiba üzenetet kaptam:


A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /var/www/vhosts/gabofolia.hu/httpdocs/wp-content.

94

nagyon megköszöném a tippeket!!

előre is kösznöm

said

Szia!

Próbáld meg leellenőrizni, hogy írható-e a könyvtár, ahová a képeket akarod feltölteni!


A Beállítások/Egyéb menüpontban láthatod, hogy melyik könyvtárról van szó (itt meg is adhatsz mást is, mint ami már ott van).


Szerintem Te még nem hoztál létre pl egy "uploads" mappát a wp-contenten belül és ennek nem állítottad még át a jogosultságait (777).

Remélem így menni fog!

Sel.

Hello.

Nálam is ez a probléma az utobbi időben.

De nálam eddig nem volt semmi baja. Már 3 hónapja megy a blog és jó volt. A mappája még mindig 777 re van téve.

Nekem sem megy a képfeltöltés sajnos! :frowning: Átállítottam a könyvtár attribútumát 777-re, de még nincs azt írja ki, hogy “A fájl üres. Próbálkozz másikkal!” amikor egy képet fel szeretnék tölteni egy bejegyzéshez.Mi lehet a probléma?

sziasztok

minden műxik, kivéve kép feltöltés

freeweben van a wordpressvan uploads is 777-elfeltöltéskor a következő üzenet

A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /disk/raid3/t/a/talalkozasi/wp-content.

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /disk/raid3/t/a/talalkozasi/wp-admin/admin-functions.php:1887) in /disk/raid3/t/a/talalkozasi/wp-includes/functions.php on line 1221ha kézzel bemásolom a filet és linkelem, a kép ikon megjelenik, amit a böngészők raknak ki amikor nem találják a képet

a posztban nincs kép cssk szöveglécci ötletet

nem lehet hasonló gond mint az atw-nél? mármint hogy létre kell hozni valami átmeneti tmp könyvtárat? ott ugyanezt csinálja, ha nem csinálod meg manuálisan…

csak tipp…

nézd meg hogy a tárhelyen be van-e kapcs a php_safe_mode. ha igen azt wp nem fogja szeretni.

Sziasztok!Nálam is pont ugyaneze a hiba jelentkezik. Most telepítettem a WP-t, elvben nincsen semmiféle korlátozás a tárhelyen, ezt megkérdeztem a szolgáltatótól. Létrehoztam az uploads mappát, a wp-admin mappával egy szinten egy tmp mappát. Mindkettőnek (uploads és tmp) 777 van beállítva a jogosultságok között.De semmi, ezt a hibaüzenetet kapom:A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /var/www/web106/web/wordpress/wp-content/uploads/2013/08.Mit nézzek meg, hol szükséges állítanom még?Nagyon szépen köszönök előre is minden segítséget!