WP-Insert bővítmény .ini hibát jelez domaincsere után. Miért?

Sziasztok!Olyan problémám akadt, hogy domaint cseréltem, ezzel egyidőben a wp-inssert bővítményem megadta magát, de úgy, hogy hibát ír ki, ami által a weboldal el sem érhető.A .ini fájlban (bővatmény fájl) írja a 438. sorban a hibát, amit megnéztem, de ott csak egy kapcsols zárójel van. Kerestem az adatbázisban is, hogy hova települt a bővítmény, de sehol nem találom. Azt látom, hogy a bővítménynek van a tárhelyemen egy saját data állománya, valószínű innen olvassa be az adatait, de azt nem lehet módosítani, mert szokásos kriksz-krakszok vannak benne, egy programozó nyilván érti.Most visszatettem a régi domaint, de azzal is a hibát jelzi. Az oldalam is akkor működik, ha a tárhelyről törlöm a bővítményt (ami az adatbázisból nem törli az adatokat), viszont a bővítményre szükségem lenne.Van valami megoldás?Illetve ehhez hasonló bővítmény is érdekelne, ami ingyenes, és engedi, hogy pl. post közepére, elejére, végére stb. el lehessen elhelyezni automatikusan a reklámokat, vagy bármit, ami html. Eddig nem találtam normális ingyenes bvítményt, ami tudná, amit az insert.Kösziui.: ja, nálam ez az oldal (wphu) ezt a hibát írta ki, mikor új témát vetettem fel: az oldalt látom, de a headerben ez olvasható:Warning: sprintf() [function.sprintf]: Too few arguments in /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php on line 478Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 114Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 127Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 136Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 137Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/www/users/wphunu/2014_k/cache/skin_cache/cacheid_1/skin_post.php:478) in /usr/www/users/wphunu/2014_k/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 141

Mivel cache mappában van, érdemes lehet talán üríteni a cache-t, nemde? :slight_smile:Töröld a bővítmény tárhelyedről, vagy ha tudod, adminból uninstaláld. Aztán új domain-re átállás, majd funkciók ellenőrzése. Ha ez is pipa, akkor ezután telepítsd fel újra a hibás bővítményt. :slight_smile:

Esetleg a phpmyadmin-ban, a wp_options táblában nézd meg, hozott-e létre a bővítmény sorokat és azokban jó (tehát az új) url szerepel-e.