WP honlapot szeretnénk Szakmai Szövetségünk részére

Kedves Programozók!

Egy 1xű-bb (vagy annak számító) weblapot szeretnénk olyan programozótól, aki referenciában elvállalná, vagy jelképes összegű pénzért.

Tisztelettel kérjük, most más ne jelentkezzen, ne adjon ajánlatot.

A jelenlegi pénzügyi válságot erősen érintő iparág, egy kisebb Szakmai Szövetség oldala lesz.

Oldalak: Főoldal, bemutatkozó oldal, Gyik, Kapcsolat, blog, vélemények (tagságé) oldal, alapítók, küldetésünk, társadalmi szerepvállalás (karitatív) oldal, oldal ajánló pop-up, 5 db jelentkezési űrlap. (kb. ennyi oldal)

A weboldalra wysiwyg-el a tartalomkezelőből lehessen írni. CSS-ben legyen a grafika feldolgozás.

Grafika kész van.

Hírlevél nem kell. Véleményünk szerint semmi különlegesség nincs benne, ami extra tudást igényelne.

E-mail címedet írd meg, elküldjük a honlap részletes leírását és a grafikát is (így talán könnyebben átlátható, mit szeretnénk)

Köszönjük: Péter

Az ilyen jellegű melót az ötéves kis tesóm elvégzi, az oviban az uzsonna szünet alatt.

Ilyen jellegű hozzászólásaid légyszíves mellőzd, ha meg tudod csinálni te is akkor egyszerűbb, ha ebben az esetben Péternek csak az email címed írod, ha pedig nem érdekel az ajánlat, akkor meg értelemszerűen nem ír az ember. Sok sikert az együttműködéshez a két félnek!

'mp33portal wrote:

Az ilyen jellegű melót az ötéves kis tesóm elvégzi' date=' az oviban az uzsonna szünet alatt.[/quote']

De jó lenne! Ugyanis már sokaknak beletörött a bicskája. (túl 1xűre gondoltak)

A honlap nagyon igényesnek számít és a feladattól sokak vissza is riadnak.

Péter

'Otthon wrote:

Egy 1xű-bb (vagy annak számító) weblapot szeretnénk olyan programozótól' date=' aki referenciában elvállalná, vagy [b']jelképes összegű pénzért[/b].

Otthon wrote:

...már sokaknak beletörött a bicskája. (túl 1xűre gondoltak)

...én nem várnám meg a harmadik ellentmondást.

Hajrá Bárdi Péter, aki a semmiből bukkantál fel...

Hello!

Dobj egy email-t nekem [syska(a)vizipipafan.hu] és ott tudok árajánlatot mondani és esetleg alkudni. :slight_smile:

Syska!

Bal oldalon, az avatarja alatt ott az e-mail felirat, rákatt és küldesz neki levelet. :slight_smile: Vagy megnézed a profilját, és onnan levél, vagy PÜ (privát üzenet) is küldhető. :slight_smile:

'mano wrote:

Otthon wrote:

Egy 1xű-bb (vagy annak számító) weblapot szeretnénk olyan programozótól' date=' aki referenciában elvállalná, vagy [b']jelképes összegű pénzért[/b].

Otthon wrote:

...már sokaknak beletörött a bicskája. (túl 1xűre gondoltak)

...én nem várnám meg a harmadik ellentmondást.

Hajrá Bárdi Péter, aki a semmiből bukkantál fel...

Szia! Nincsen benne ellentmondás, csak azt hitték már páran, hogy többre képesek. Hobby szintnél mindenképpen komolyabb programismeretre van szükség. Igazából nem kezdőknek szántuk a lehetőséget. Bárkit szívesen látunk, aztán majd megegyezünk. Sztünk így korrekt.

Ok, én értem, de ha nem kezdőket vártok, hanem profikat, akkor azt bizony meg kell fizetni, tehát félrevezetőnek tartom, hogy “jelképes összeget” akarsz cserébe adni. Bár kérdés, hogy kinek mi a jelképes! :smiley:

Az “adás” lehetősége nem csupán a kezdőké, hanem a vér profiké is. Ez kiváltság. (Ne értsd

félre.) Én 16 éve gyakorlom. Mindig jól esett másokon segíteni. akár pénzzel, akár munkával, akár

tanáccsal, kisegítéssel, stb… (nem a “kirakat” cselekedetekre gondolok) “Jobb adni, mint kapni”

Az adáshoz is és az elfogadáshoz is kell jó nagy adag alázat. Most mi vagyunk “ott”, hogy elfogadjuk,

ha vki számunkra ad. Jó esik nekünk is, hidd el. smile.gif

Péter

Értem én, de akkor nem a “Munkát adok” fórumba kellett volna berakni! :wink:

Másrészt - ha már témánál vagyunk - a “szomszédban” hosszútávra kerestek munkaerőt.

Bár ott nincs megjelölve a tarifa, de feltételezem, ha valakit leköttök napi szinten, akkor annak ára van. Tehát ez ellensúlyozná “ezt” a munkát, de mi van ha két különböző ember kapja meg? :wink:

Hát megnéztem a megjelenést. Ez semmiképp nem fog menni kezdőknek. Továbbá nem is lenne olyan olcsó, referenciának ingyen megcsinálva pedig végképp felejtős. Szerintem… majd küldök email-t.