hi
wp-hez melyik a legjobb forum?
valami olyasmi érdekelne mint ez ami nagyobb ezért átláthatóbb.
jah esetleg egy jó webshopot is elfogadnék hozzá 
Én nekem meg jó lenne egy 200m2-es ház baromi nagy kerttel és tágas szobákkal és medencével. Válasz egyébként bbpress, meg wp ecommerce, a fórumon mindkettőnek van topikja.
szerintem a szarkazmusod most nem helyén való. de azért köszönöm.
[off]
@colby87: Szerintem teljességgel helyén volt, ettől finomabban nem nagyon lehetett volna jelezni, hogy vedd észre milyen stílusban kértél segítséget(‘legjobb’
*/-%! pld.).
ha még csak a gyanú sem merül fel benned, hogy mi lehet zavaró esetleg akkor ajánlott olvasmány:
http://esr.fsf.hu/smart-questions_hu.html
[/off]
ha valakinek ekkora gőg más nyers modora nem kell rá válaszolni és kész!
Efrud, szégyelld magad!
Szégyellem is magam. Végül is hülye vagyok, amikor meg merem jegyezni, hogy egy topikba szüksége van valakinek a mákosguba receptre, de jó lenne mellé egy modellhajó terve is…
[off]
Én [s:iwqqv87c]szilvás buktát[/s:iwqqv87c] pálinkát kérnék mert azt szeretem! 
[/off]
Szia colby87!
Csak akkor használd élesben a wp ecommerce megoldást, ha nem akarsz agyvérzést kapni, mert csak a baj lesz vele. (Persze apróságok, de bosszantóak!)
Szerintem nincs igazán jónak nevezhető webshop megoldás wp alá (ingyenes).
szerintem a szarkazmusod most nem helyén való. de azért köszönöm.
Colby87!
Egy moderátornak, vagy adminnak -akár - a szarkazmusa is mindig helyénvaló. Egy VIP tag intelmét sem kellene még a nyegleséggel tetézned. (Arról nem beszélve, hogy sületlen volt a kérdésed, és mégis kaptál választ is; mégis, ki a fene tudja, hogy a másiknak milyen az ízlése, elvárása, kívánalma. Esetünkben az "olyasmi érdekelne mint ez ami nagyobb ezért átláthatóbb." nem teljesen egzakt megfogalmazás. ;) )