WP helyreállításhoz segítség kérés

Sziasztok!Az alábbi esethez szeretnék segítséget kérni kezdő Wordpress használóként:Elkezdtem összerakni egy WP oldalt, pontosabban csak egy olyan “vázat”, amelyet alapul véve később több oldalt is létrehozhatok tartalom feltöltéssel és egyedi design kialakításával. Tehát jóformán csak az alap WP beállításokat kezdtem finomítani, illetve azokat a pluginokat telepíteni, amelyek minden későbbi oldalnál hasznosak lehetnek számomra (SEO, biztonság és karbantartás témában).Egyszercsak azt vettem észre, hogy a böngésző az oldalt nem találja és nem tudok belépni a vezérlőpultba. A felhasználónevet, jelszót elfogadta, de a vezérlőpultot nem töltötte be, egy fehér képernyővel a betöltés leállt.Először a Filezillán keresztül elkezdtem letörölgetni azokat a pluginokat, amikre gyanakodtam (Login Lock, Stealth Login), majd miután nem volt változás szépen időrendben visszafelé haladva az egyéb telepített pluginokat. Nem használtak, mire mérgemben az egészet letöröltem, beleértve a PHPmyadminon keresztül az adatbázist is…Mivel azonban a Backup to Dropbox bővítmény is fent volt az oldalam adatbázisostól le van mentve vagy 8 verzióban.A tárhelyszolgáltatónál később létrehoztam egy új adatbázist és a letörölt adatbázis backup fájljába kicsit belepiszkálva sikerült beimportálni a lementett adatbázist. FTP-n keresztül az oldalt is feltöltöttem a szerverre és új wp-configot hoztam létre az új adatbázis beállításokkal.Az oldal ismét bejön, de angol-magyar vegyesfelvágottként, a vezérlőpult meg totál angol lett és azon pluginek kis ikonjai, amelyek a bal oldali sávban láthatóak voltak, nem jelennek meg. A wp-config-ban be van állítva a magyar nyelv és a languages könyvtárban is fent vannak a magyar nyelvi fáljok.Mit kéne tennem, hogy helyreálljanak a magyar nyelvi beállítások?Előre is köszönöm!Attila

KÖSZÖNÖM, de megoldottam végre! :slight_smile:

Azért a megoldásod írd le hátha valakinek szüksége lesz rá! :wink:

Sajnos túl korai volt az öröm! Amikor leírtam a problémát és hogy mit csináltam annak elhárítására, azután már csak a vezérlőpultban frisstíeni kellett a nyelvi csomagot és rendbejöttek a nyelvi beállítások. Ezután működött is az oldal 1-2 óráig, DE utána megint előállt ugyanaz a hiba, amivel az egész kezdődött: nem tudok bemenni az admin-ba, nagy üres fehér képernyővel leáll a bejelentkezés Firefoxnál. A Chrome viszont ennél beszédesebb, ezt a hibaüzenetet kapom:

Quote:

...


Ez a weboldal átirányítási körbe került


A http://................com/wp-login.php?stealth_reg_key=q5mmre1kzwg2vlfwpatemuzdat&action=register címen lévő webhely túl sok átirányítást eredményezett. A webhelyhez tartozó cookie-k törlése vagy harmadik fél cookie-jainak engedélyezése megoldhatja a problémát. Ha nem, akkor a probléma a szerver konfigurációjával lehet, és nem az Ön számítógépével.


Íme néhány javaslat:


A weboldal újratöltése később.


További információ erről a hibáról.


Hiba: 310net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Túl sok átirányítás történt.


...Van valakinek ötlete, mi lehet ez?