Sziasztok…
Sajnos konkrét segítséget nem találtam a problémámhoz, de remélem van aki tud segíteni.
A jelenlegi header
<br />
<head><br />
<?php<br />
wp_head(); ?><br />
</head><br />
```<br />
Tehát egy <strong>hook</strong> -rol van szó, aminek egy meta értékét a következőre kellene módosítani<br />
A neten a két végletet találtam meg, azaz teljes <strong>wp_head</strong> törlés, vagy plusz értékek hozzáadása a <strong>wp_head</strong> -hez, de konkrét változtatást nem találtam. Valaki tudja mi a megoldás?<br />
<div> </div>
Helló,
Hogy érted a változtatást? Miért nem jó a “plusz értékek hozzáadása”?
Ha ezt a konkrét meta tag-et már tartalmazza a wp_head hook és csak egy részét akarnád módosítani, arra a legjobb megoldás talán az, ha remove_action()-nel “kikapcsolod” azt a funkciót ami alapból belerakja ezt a meta tag-et, aztán hozzáadod újra add_action()-nel, a módosításaiddal együtt.
Ez egy alapérték, amit a wordpress mindenhol berak a headbe. Olvastam, hogy a wp-includes/general-template.php. kell keressem a kódot, de ott nincs benne. Az outputban természetesen minden oldal fejlécében ott van a kód.
<br />
<br />
```<br />
Teljes egészében eltávolítani nem akarom, mert az hiba le,,e. csak változtatni rajta, hogy az outputban így jelenjen meg:<br />
Azaz a ,chrome=1 részt ki akarom törölni. A teljes sort törölni, aztán újra hozzáadni nem túl szép, sokkal jobb lenne, ha a forrásnál meg tudnám változtatni, ahonnét beolvassa az alap kódot. De itt van a kutya elásva, hogy nem találom...
Szia!
Idézlek, hogy erre a részre reagálok:
“Ez egy alapérték, amit a wordpress mindenhol berak a headbe.”
Ez biztos? Én nem emlékszem, hogy a wp_head() ezt a meta sort így default betenné! (Utólag adják hozzá add_action -al, szerintem)
Már csak az a kérdés, hogy merre van?
Esetleg tudtok valamilyen kódkeresőt? Ami egy input alapján a fájlokba is keres a szerveren, és kiírja a talált fájlt?
András: nem. Sőt, biztos, hogy nem a core rakja bele. 100%, hogy valahol a sablonban adják hozzá.
Gyerekek. String Locator modul… Aranyat ér… ajánlom mindenkinek a figyelmébe, aki hasonló cipőben jár