wp_get_archives funkció vs. magyar év-hónap megjelenítése

Sziasztok!Azért írom ezt a témát a fordításhoz kapcsolódóan, mert angolszász elrendezésekkel a címben jelzett wp_get_archives funkció egyik argumentuma, nevezetesen a ‘type=monthly’, rendesen hozza a Month Year dolgokat (pl.: December 2012), viszont a magyar verzió beilleszt egy slash-t imígyen: “2012. / december”. Nem sablon-függő, mert a sablon a szabvány funkciót hívja meg, viszont core-ba nem nyúlkálnék szívesen a probléma orvoslása céljából, így inkább azokhoz fordulok segítségül, akik behatóan ismerik a struktúrát: hol lehet a bibi? Valamiért az a gyanúm, hogy a WP 3.3-mal érkezett, mint ahogy az oldal lista funkció megjelenítésébe is csúszott némi hiba… (de azt a menüvel ki lehet küszöbölni, ezért azt nem panaszolom most… :wink: )Előre is nagyon köszönöm, ha vannak ötletek, netán megoldások!

Gyorsan végignéztem az összes 3.3-as fordításunkat (beleértve a 2 db alapsablonét is), hogy ott, ahol a Y(ear) előfordul, nem keveredett-e be többletként egy per-jel (/). Úgy láttam, hogy nem, de azt is észrevettem így, hogy néhány helyen a fordításban maradt az M Y az Y. M helyett, és ezeket javítottam, az svn-ből letölthetőek a változások. Így legalább nem "december 2012’ fog megjelenni, hanem “2012. december” - legalábbis remélem… :wink: :slight_smile:

Ez aztán a gyorsaság! Győző, köszönet - sajna nem használok svn-t :frowning: Viszont közben megnéztem: tényleg 3.3-as frissítéssel jött a gond - nem sablon gond, fogalmam nincs mi lehet (vagy hogy az svn-re feltett megoldás javítja-e)…

Szia,Code:

http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/trunk/messages/

Itt van egy hu_HU.mo az kell neked


másold fel a wp-d wp-content/languages/ mappájába.


CTRL-F5


:)


SVN pedig verziókezelő. a lényeg, hogy ezt használja a WP csapata és a legfrissebb -még ki nem adott- verziók is elérhetők a az svn tárolók webes elérésén keresztül..


Ha előre látni akarod a formálódó új wp verziót akkor van lehetőség azt is meglesni itt:


http://wordpress.org/download/svn/

Köszönöm! (az svn-t ismerem, csak egy ideje nem használtam már, és nem akartam telepíteni - a link viszont megoldja a gondom ezügyben :D) És: meg is oldódott a gond, tehát bármit is csinált Győző, arany keze van! :smiley: Köszönöm, srácok!