Sziasztok!
A történet onnan indul, hogy van egy régen összeállított oldal, ami teljesen jól ment, többfelhasználós mód aktiválva volt rajta (Multipost MU). Aztán volt egy kis ütközés a szerver apache beállításokkal, de priorizáltam, és azt mondtam, hogy első körben maradjon úgy, hogy a felhasználó létre tudja hozni a blogját, aldomainként (így elestem a szerver egyéb funkciójától, ami nem volt kritikus, de a webes elérése egyéb ügyfeleknek nem úgy ment, ahogy kellett volna. Értem ez alatt, hogy a domain átirányításukig sajatdomainnevuk.endomainnevem.hu címen érhették el az oldalaikat, ami hasznos funkció volt)
A közelmúltban teljes szerver reinstall volt, mindent visszaállítottunk mentésből, csak az oprendszer, az apache beállítások változtak. Azóta a Multipost része nem megy, illetve a már létrehozott blogok nem érhetőek el, csak a fő blog.
A hosszúra nyúlt magyarázat után a kérdésem: van-e vállalkozó szellemű és szakmailag hozzáértő júzer, aki a jelenleg működő blogot átfaragná egy működőképes multiblogos rendszerré (ha van olyan, ami többet nyújt, természetesen nem zárkózom el tőle), ahol a júzerek tudnak saját választott névvel blogot létrehozni, én kiválaszthatom, hogy az ő cikkjeik megjelenjenek a “mainstream” alatt, tehát egy olyan rendszer összeállítása a meglévőből, hogy a már létrehozott tartalom ne vesszen el, és implementált legyen az új struktúra alatt (sajatdomainem.hu/juzerblog).
Várom a jelentkezőket (természetesen tudom, hogy Krisztus koporsóját sem ingyen cipelték :D), és köszi a figyelmet! Esetleges kérdés esetén zargassatok!!!