A WP 4.2.1-re való frissítés után nem jön be az admin felület.
Próbáltam 4.2.2-re frissíteni manuálisan is, látszólag minden rendben lefutott, adatbázis frissült - ugyanez a probléma.
Az oldal megjelenik, felül megjelenik a felhasználói menük sávja, be tudok jelentkezni, de az admin felület (“vezérlőpult”) helyett üres oldal van csak.
A wp-content/plugins mappátnevezd át véletlenszerűen valamire és nézd meg utána az admint.
Köszönöm a segítséget! Így most van admin felület!
Sőt sikerült a bővítményeket kikapcsolni, frissíteni…
Kiderült, hogy WPtouch Mobile Plugin okozza a hibát - kikapcsolva hagytam.
Ne használjam?
Természetesen, azt a bővítményt, ami a rendszerünkkel összeveszik és veszekszik, nem kell, nem szabad, nem ajánlatos használni.
Ha mindenkéépen szeretnél valamit nagyon üzemeltetni, akkor keressél mellé olyan sablont, amelyikkel nincs konfrontációja (a wp toch mobile többségében nem veszekszik sablonokkal, vagy bővítményekkel.)
Eddig nem volt gondom vele, csak most a frissítés után okozott hibát.
Bizonyára tudod, hogy a 4.2, 4.2.1, 4.2.2 esetében sok minden változott (utóbbi kettő kritikus biztonsági frissítést tartalmazott), amelyhez a szerzők a sablonokat, bővítményeket kellett, hogy módosítsák.
Előfordulhatott, hogy az egyik már módosított, a másik meg nem, és ami addig jó volt, az hirtelen elromlott.
(Addig, amíg egy új motorhajtáshoz a szelepvezérlést, a gyújtást, vagy valamit nem állítják hozá, addig a motor nem megy ideálisan, zakatol, füsöl, vagy éppen le is áll. )
Szervusztok!
Magam is frissítettem a rendszerem a legújabb wordpressre,hátha korábbi hibák szépen kigyomlálódnak, de mint erre számíthattam is volna, csak romlott a helyzet. A /wp-content/plugins mappát is átneveztem – eddig ezz a hibaüzenetet kaptam a belépő oldalamon: Hiba!!: Please enter a valid CAPTCHA value.–, így be tudtam lépni az adminisztrátori felületre majdnem. Most a csatolt két kép fogad, egymást cserélgetik. Nem túl változatos.
Hogyan tudnék átlépni ezen az akadályon szerintetek? A háttéradatbázis postgresql. Gondolom ez elég nagy súllyal fekszik a latban… vagy mi.
Milyen adatokra lehet még szükség? Merre induljak? Eléggé alulművelt vagyok wordpress-ben. Alapvetően nem fogok soha semmit frissíteni, ha sikerül túljutnom ezek a válságos helyzeten. Vagy annak is megvan a jó módja?
Köszönöm szépen előre is segítségteket!