Sziasztok!
Frissítettem a web oldalam 6.7.1 verzióra és egy súlyos hiba történt, amit nem igazán értek mert olyan címekre mutat amelyek nem is léteznek a WEB tárhelyemen!
Ha ide írom a hiba üzenetet, tud valaki segíteni?
Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function wpr_fs() in /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/admin/plugin-options.php:1634 Stack trace: #0 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php(324): wpr_addons_add_upgrade_menu() #1 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters() #2 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action() #3 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-admin/includes/menu.php(161): do_action() #4 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-admin/menu.php(412): require_once(‘…’) #5 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-admin/admin.php(158): require(‘…’) #6 /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-admin/index.php(10): require_once(‘…’) #7 {main} thrown in /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/home/www/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/admin/plugin-options.php on line 1634
Ez a /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/ kezdetü URL cím nem létezik a tárhelyemen!
Előre is köszönöm a segítséget!
Szilveszter
A /web/htdocs/www.g-szilvio-fotoi.hu/ kezdetű részt nem kell nézned, az az hogy a tárhelyeden hol van. Tehát ahhoz nem férsz hozzá. a hiba itt van.:
/www/wp-content/plugins/royal-elementor-addons/admin/plugin-options.php 1634.sorában, tehát a royal elementor-addonsal van, próbáld meg azt is frissíteni.
Köszönöm a gyors választ. Igazából az alap problémám az volt hogy sehogy sem frissül a WP 6.7.1-re. Ha kikapcsolom a Pluginokat akkor sem. Valahogy eljutottam odáig hogy kézi frissítést alkalmaztam, akkor összeomlott az oldalam, ekkor kikapcsoltam a pluginokat így már be tudtam lépni a vezérlőpultomba és visszaállítottam a 6.6.2-re így működik minden. Lehet, hogy először el kell távolítanom a Royal Elementor AddOns-t majd ha frissült a WP akkor azt újra telepíteni?
Most ha elkezdem újra frissiteni a WP-t, miután kikapcsoltam a Royal Elementor Addons-t, akkor a WP frissítés indítása után ezt írja ki: WordPress frissítés
Frissítés letöltése innen: https://downloads.wordpress.org/release/wordpress-6.7.1-new-bundled.zip…
Frissítés kicsomagolása…
Súlyos hiba történt a webhelyünkön. Ellenőrizzük az adminisztrátori e-mail címhez tartozó postafiókot a részletekért.
További információ a WordPress hibakeresésről.
Azt, hogy pontosan mi a hiba, hol tudom megnézni?
az error log fájlban, vagy a wp configban betudod kapcsolni a debugot, vagy az email címedre érkező emailben, vagy a cpanelben a hibanapló résznél.