Sziasztok!
Nem rég segédkeztem egy weboldal elkészítésében (természetesen wordpress :). Egyik kérés az volt, hogy telepítsek egy fórumot is. A wp-forum-ra esett a választás, átlátható, egyszerű, és nem utolsó sorban integrálva van az oldalba. Kisebb bökkenők után (fordítás, karakterkódolási probléma) azt gondoltam, hogy kész vagyok, de felhívták a figyelmem még valamire.
A lényeg:
Van egy fórumtéma 12 topikkal, amiből csak az utolsó 10-et látni az első oldalon. Eddig semmi baj nem lenne, hisz így van beállítva az admin felületen, de hiányzik az a kis “Oldal 1 2 3 …” menü, így csak az utolsó 10 topikot lehet elérni, ami azért elég kellemetlen.
Másik fórumot már nem akarok telepíteni, túl sokat pepecseltem ezzel, hogy kukába dobjan :S
Remélem érthetően vázoltam fel a problémát. A fórum itt található.
Előre is köszönöm a segítséget
Hmmm, én is most kezdtem el ismerkedni a wp-forum-mal. Kipróbáltam, nálam is fennáll a jelenség…
A magyarítást Te magad végezted, vagy vhonnan letöltötted?
Szerintem kódolási problémád mintha még lenne, a ő helyén nálam ? jelenik meg a Baknál:
Bak
én utf-8-ra állítottam a phpmyadmin-nal az adott tábla karakterkészletét, és minden ékezetes betű jól jelent meg.
A.
További érdekesség: kipróbáltam, hogy ha egy topic-en belül több válasz van, akkor megjelenik-e az Pages: [1] [2]. Szóval elkezdtem a fake reply-kat nyomni és az 5. után (így állítottam be) megjelent a várva várt [2]-s a fórum tetején/alján. És lám innentől kezdve a topikoknál is elérhető lett a Pages: [1] [2]
Elég furcsa egy megoldás. Remélem Nálad is működni fog.
A plugin eredeti fórumában is sokaknak volt ez a problémája, de ott nem találtam elegáns megoldást.
Köszönöm szépen, bejött a dolog!
A karakterkódolás már rendben van, csak a tulajdonos kicsit hamar használatba vette a fórumot, a kérdőjelek még a latin nem tudom milyen utf-8 előtti hozzászólások. Majd mondom neki, hogy moderálja
A fordítást én csináltam, a nagy részét a wpf.class.php-ben kellett átírni. Ha szükséged van rá, akkor szívesen átküldöm.
Az jó lenne, köszi!
PÜ-ben el tudod küldeni?
Sziasztok
A simplepress pluginnal ilyen gubancok nincsenek és ahhoz is van magyar fordítás.
Én is próbáltam a wp-forum plugint de…
# Requires WordPress Version: 2.0.2 or higher
# Compatible up to: 2.1
Tehát több mint egy éve nem fejlesztik. Én ezért nem javaslom az ezzel való probálkozást.
András
Azt jól látom, hogy csak a 4.0.4-hez van teljes magyarítás? A simplepress honlapjáról viszont csak a 4.1.2-t tudom letölteni, ami “csak” 65%-ban magyar… Vagy csak én vagyok béna, hogy nem találom a 4.0.4-t?
Jelenleg 4.1.2-nél jár. Lehetséges, hogy nem lehet letölteni a régebbieket. De nem hiába vannak frissítve, illik a legújabbat használni ebből is. Tehát amondó vagyok hogy egészítsd ki a a fordítást. Az a legegyszerűbb és akkor kevesebb fejfájást fog okozni a plugin. Lehet a régi verzió nem is kompatibilis a jelenlegi wp verzióval.
Felraktam a Simple:Press legújabb verzióját, nekem úgy tűnik, hogy a keresés funkció nem tökéletes. Ha a keresendő szó tartalmaz ékezetet, akkor nem találja meg az adott kifejezést. Van erre vmi workaround?